Pages

Wednesday, November 10, 2010

Jom Bagi Idea Topik Apa?

Memang bila selalu menulis ada kalanya kita kehabisan idea or tak tahu sama ada benda yang kita tulis ni orang baca ke or kita syok sendiri.

So apa kata you all bagi topik apa yang nak saya tulis or bincangkan. Tanpa readers sesuatu blog tu tak bermakna so tak salah kalau kita cakap visitor memainkan peranan yang sangat penting dalam menentukan hala tuju sesuatu blog.

Jom jangan lepaskan peluang untuk memberi cadangan yang topik yang you all rasa sesuai or nak sangat tahu. Kalau ianya boleh saya kupas, saya akan buat, kalau tak maybe other bloggers boleh ambilnya sebagai bahan tulisan.

14 comments:

eelobor said...

tu pasal, sama lah kita. kering idea dah pun. sorry pasal mlm nti, ada hal lain yg tak boleh di elak. Apapun, terima kasih yer

amirah said...

apa kata aktiviti harian pulak bro nik?saya pun dh kering idea..kdg2 saya rasa readers berminat nk tau ttng kita..tak kisah apa yg kita tulis..

azzey said...

Sharinginfoz: Ttg imej diri, ttg kata-bermotivasi, aktiviti harian, favourite things, ttg kerja, masalh di tempat kerja......ha3....cukup tak?.....heh3...

sahromnasrudin said...

info tentang bolasepak seria a, bundesliga, la liga, bundes liga , eredivisie dan sebagainya..

cakap2 perpindahan pemain liga M tahun depan..contoh sharul idlan katanya nak pi N9, aidil nak masuk selangor dsb..lagi hot bro....

DKosongLapan said...

ENcik sharinginfoz......
kalo mike bagi tips...tips nak tingkat trafik ke blog pun cantek jugak....samping tu...... cite bola pun ok.....

elly @ suely said...

singgah n follow sini........

maslinamansor said...

nak tau pasal wife.... hehehe
Ada gambar tak?

eyriqazz said...

nak tahu camne nak jadi pandai cam bro..apa tips yang amalan yang bro lakukan?

rasp said...

aiseyman..nak bagi idea...
i sendiri tgh kering idea nie...
ermmmm...how?

hazman aka species1980 said...

hmmm.... rasanya tak salah kalau kongsi citer pengalaman peribadi...kenangan....aktiviti rutin(harian,mingguan)....sebab penyampaianya akan jadi lebih natural.... ;-p

relevan said...

Buat tajuk.. '' Aktiviti sebelum dan selepas berkenaan diri ku dan alam sekeliling ''..

ardinihumaira said...

cerita tentang aktiviti harian lebih seronok :)

velasrizal said...

tu la kdg2 mmg kering idea nk tulis apa

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tips apa yer? hurmm..aku pun kadang2 kering idea jugak, tu asyik merepek ajer..hehehe.

citer psl apa2 ajerlah :) tp eliss tak suka sangat citer bola :p