Pages

Sunday, November 7, 2010

Contest-Miss Lolly's | Birthday

Miss Lolly ada menganjurkan contest sempena ulangtahun yang ke-23 yang akan menjelma pada 12 November nanti. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai contest tersebut boleh lawati "contest-miss lolly's | Birthday" yang akan tamat pada 12 nov 2010 pukul 11.59 malam.

Secara ringkasnya kalau anda diberi RM100 hadiah apa nak bagi kat miss lolly ni? By the way hadiah pertama ialah RM100 (seorang) dan hadiah saguhati (3 orang).

Sebelum tu nak ucapkan selamat menyambut birthday yang ke-23 dan semoga bergembira selalu. Apa yang penting hidup kena selalu gembira walau apa jua yang kita hadapi. Kesabaran adalah kunci segalanya.

Mesti pelik kan apasal tiba-tiba gambar orang pakai telekung pulak ada kat sini.

Oklah hadiah yang nak bagi kat Miss Lolly ialah telekung yang boleh didapati di adorable muslimah yang berharga RM65. Kainnya yang berkualiti tinggi @cooling material. Di samping itu, senang dibawa kerana ianya didatangkan dengan "pouch".

So satu lagi setiap kali Miss Lolly sembahyang dapat gak pahala kan.

Since wang yang diperuntukkan adalah RM100, so ada balance sebanyak RM35, so nak bagi scarf yang RM29. Warna merah jambu sesuai untuk miss lolly dan kainnya yang lembut. Lebih RM6 tu untuk postage ya sebab kena beli benda alah ni online.

So kepada yang ingin menyertai contest miss lolly, jom terjah "contest miss lolly's birthday".

14 comments:

noor afzan said...

good luck bro..
saya dok pikir lagi nak bagi adiah pe kat miss lolly.
ehehe~

Aizat Shafiq said...

Gud luck untuk anda juga...
=)

sahromnasrudin said...

salam..insyaAllah akan join

miss lolly a.k.a luvfareda said...

yup. tengs 4 da wishes.

nice gift =)) like.

tq j0in. NOTED!

Epul Azimi said...

semoga berjaya.:)

velasrizal said...

menarik gak contest dia ni

iza said...

Salam...

Gud Luck...

LiFe KaMi said...

nampak gayanya macam bro menang ni..:)

Tn.Punya said...

insyaallah aku cuba join gak.. hehehee

azzey said...

Sharinginfoz: jarang2 tgk sharinginfoz masuk contest nih! All the best yeah. mudah2an ada rezeki blh menang!

relevan said...

Meh join ramai ramai..

Halimkk said...

menarik juga ada contest ni. aku pun nak buat gak la. itu pun kalu cukup modal. he he

ardinihumaira said...

Goodluck!
kalo menang syiokk tu dapat $$$ :)

Wan Gerrard said...

good luck ^_^v