Pages

Friday, November 5, 2010

Sharinginfoz Main Congkak?

Hari tu beli congkak untuk Afiqah sebagai hadiah kat dia sebab performed well masa annual concert hari tu. So pergi le kat Jusco.

Memang suka sangat dapat benda alah ni, asyik peluk aja si congkak sepanjang jalan.

Then guess what, sharinginfoz layanlah Afiqah main congkak, siapa kata lelaki tak boleh main congkak? Agak-agaknya siapa le menang ya, inilah hasilnya setelah bermain.

Keputusan muktamad setelah tamat perlawanan dengan sharinginfoz 51-47 Afiqah. Ianya 7 lubang kecil dan setiap lubang 7 biji. Lepas tu main lagi, then macam of course sharinginfoz kalah teruk, tak payah le citer berapa score ya.

12 comments:

lydzar said...

ooo part yg kalah takmau reveal eh? bagus afiqah, pandai dia main congkak kalahkan ayah dia hehe

azzey said...

Sharinginfoz; ha3.....mmg best main congkak!

Kalamhati said...

hehe bestnye..lama tak main congkak

eelobor said...

eemm....happynyer dapat layan karenah bermain bersama2 kan?

sahromnasrudin said...

fuhhh..hebat congkak versi moden ini...

Anna Da Lady said...

congkak versi moden ni berkaler2 ye...tapi, tetap tak sama dengan congkak yang dikorek sendiri atas tanah, then bijinya dari biji getah.. :)..apepun, go Afiqah..lawan ayah tu.

Tn.Punya said...

tak cair ke coklat tu..silap2 game belum tamat coklat dah kurang sbb kena makan..hehehe

eiela said...

congkak kat atas nih lagi best sbb tak calar kuku banding congkak kayu. bagus ajar budak2 main congkak, diorang jadi cekap.

relevan said...

Pernah juga main Congkak guna biji getah dulu dulu..

akubiomed said...

Alamak kat mana pulak congkak plastik ni disimpan. Bila cari tak jumpa bila tak nak main ada pulak ;-)

nadey said...

dh lame eden xmain congkak haishhh windu

virgo_mania said...

hahaha.. comel gambar ke-2 tu