Pages

Thursday, November 4, 2010

Harga Baru Parking Midvalley Bermula 1 November 2010

Semalam baca entry kat blog sumijelly on "harga parking @mid valley bermula 01.11.2010". Harga baru ni berkuatkuasa 1 November 2010.

Yang ni harga sebelum 1 November 2010. Secara ringkasnya:
  • Tiada maksimum caj untuk sehari jika dibandingkan sebelum ini RM7.00 (hari bekerja) dan RM9.00 (hari cuti)
  • Untuk hari bekerja, caj 3 jam pertama dinaikkan from RM1.00 to RM2.00
  • Free parking untuk 15 minit pass through dah dihapuskan
  • Flat rate RM1.00 yang parking bermula 12 tengah malam to 7.00 pagi sudah dihapuskan
So nak tahu apa komen orag ramai, boleh terjah blog sumijelly.

15 comments:

Hazzy Ishak said...

dah lama tak ke mid ni

Ieda Al-Habsyi said...

hohoho!! ape pulak org kata yang kerja kat midvalley, hehehe :)

sahromnasrudin said...

salam..naik komuter je la huhuhuh

azzey said...

Sharinginfoz: Tq for the info!

Mata Hati said...

serba serbi naik sekarang ni...ayoyoyo

eelobor said...

sembang ngn kentut jer free kat KL nie kut. yg lain smua kna bayar

Sumijelly said...

hohoho...... terima kasih Nik atas link nya itu...

Sumijelly.com

LiFe KaMi said...

kami baru je pergi sana minggu lepas ,mmg dah perasan pasal kenaikkan bayaran parking ni, kalau jumpa tegur2 le..:)

ardinihumaira said...

uissskk mahal tuu

velasrizal said...

naik komuter je la gi midvalley

makdara TERdiva said...

kita x baya paking sbb kita naek teksi jer..huhu!

Lagenda said...

lalalala...seb bek mak tatau kat mana midvally! Miahahaha...*leh caya ke*

ainhany said...

TAHNIAH...nie la harga yg haruz dibayar oleh rakyat ..:(.
Berbanding dengan parking kt depan masjid KLCC....itu masih dikira murah. brapakah kos maintenance utk servis parking kan??

relevan said...

Tempat kami masih parking tidak berbayar lagi..letak saja Free of Charge..

icee-yah said...

bahay ni kalau takde harga max per day..mau kena berpuluh-puluh