Pages

Thursday, November 25, 2010

Subway: Buy One Free One

Berita gembira bagi peminat sandwich "subway". Promosi kini sehingga 15 Disember 2010 yang mana setiap pembelian 6" (inci) sandwich membolehkan anda mendapat satu lagi percuma bagi sandwich yang sama harga ataupun kurang. Maknanya beli satu dapat satu percuma.

Tapi kenalah dapatkan kupon yang mana boleh diperoleh di dalam suratkhabar the star.

Boleh selak-selak di halaman StarTwo muka surat T7 sempena pembukaan cawangan yang ke-50 di Giant Hypermarket, Shah Alam, Selangor.

So apa lagi, pi cari kupon dan gunakan di cawangan-cawangan yang berdekataan.

25 comments:

NUR HazieRAH said...

Subway ni halal ke?? Jakim ade bgi sijil halal x??

Albert said...

Tak ada kat Perlih.... grrrrrrrrrr

lydzar said...

like subway :)

sahromnasrudin said...

halal ke bedal???huhuuhh

akuanakpahang (AAP) said...

Suka jugak makan bender nie mmg best :)
Entri Terbaru "Jom jalan-jalan carik apam !"

Kancilbiru said...

wow, kena dapatkan ni...best best!

Sharinginfoz said...

nur hazierah: mengikut apa yang saya tahu subway kat malaysia adalah halal tapi tak sure ada ke tak sijil JAKIM. Tapi subway yang kat UK pun ada yang menggunakan daging halal. maybe kawan-kawan boleh bagi pandangan

:~:Budak Degil :~: said...

x penah try pulak..
sbb xtau halal ke x..

maslinamansor said...

yum...yum!!!
suka makan sub way.

eelobor said...

pernah gak cuba....ok & sedap

Cik Gallus Gallus said...

subway best
air boleh letak byk kali..

y@n@ M!B said...

menarik! sy pn minat subway..cuma jarang² lah nk pi sbb mahal kn =)

Echam said...

Tak pernah cuba lagi...

KiD said...

tq for info..
mmg suka subway..
my mission lepas ni makan subway 1 foot long.. hahaaaaa

hazman aka species1980 said...

hurmm....blum penah cuba sebab tengok sandwich panjang giler... anyway baru perasan...bro slalu baca paper STAR yea...

Boloque said...

waaa...pree pree..tu yg dicarik

rasp said...

ermmmm menariks nie...

akiss ferrero. said...

waaaaaaaaaaah bestnye! suka! nk post jugak!

PinQib said...

kelantan ada x subway ni?

hans said...

wahhhhhhhhhhhh
rindu subway
awal tahun depan nak makan la
sedap roti dia
yummy2

dkt alor setar nih rasa2 tak wujud lagi Subway nih

P/S :Dasyat! Memang Dasyat! Kepada Lelaki! Awas Jika Anda Berjalan Keseorangan!

P/S : Kutipan Filem 2 Alam? Korang Tahu Ker Dah Berapa Juta? Meh Tengok Sini

makdara TERdiva said...

maksudnya kena beli 6 baru dpt 1 free..membazirla tuh!

otai beger lagi sedap..haha!

AngahSayang2314 said...

wahhhh sedapnyerrrrrrrr nakkkkkkkkkk

Sharinginfoz said...

makdara: tak le beli satu percuma satu, yang 6 tu ialah sandwich yang bersaiz 6 inci

ardinihumaira said...

sini tak ada subway. nak subway.. hu :'(

azzey said...

Sharinginfoz: Sandwich mmg best!