Pages

Monday, November 8, 2010

Baju Kanak-Kanak Cantik (Qalesha Boutique)

Jom kita tengok baju kanak-kanak yang cantik. Ianya boleh didapati from Qalesha Boutique (Butik). Budak lelaki mesti sukakan thomas & friends. Memang cantik betul watak keretapi ni. Yang merah ni boleh tengok dengan lebih details kat sini, ianya RM30.

Yang hijau ni pun not bad juga, ianya pada harga RM30 juga. Tengok dulu saiz ya sebelum order. Memang cute betul.

Selain thomas & friends, berbagai-bagai lagi jenama yang ada contohnya, hackett yang berbelang ni. Harga sebelum 20% diskaun adalah RM45. Memang trend sekarang memakai baju yang berbelang-belang tak kira dewasa or kanak-kanak kan.

Jom kita tengok pakaian pompuan pulak. Yang ni preety kibo yang boleh didapati dengan harga RM35. Size yang masih ada adalah 12 bulan dan 18 bulan. Warna pink ni cukup sesuai untuk girl kan.

Satu lagi yang berwarna pink, baby GAP @RM55. Memang berbunga-bunga penuh satu dress.

Nak kelainan, yang ni berwarna biru, not bad juga kecantikkannya. Ianya di bawah RM50.

So nak tahu lebih lanjut jom Qalesha Boutique. Di samping dijual melalui online, ianya juga boleh didapati kat kedai:

No.C-20, Jalan Medan PB3A
Seksyen 9, Pusat Bandar Baru Bangi
43650 Bandar Baru Bangi
Selangor
(berhampiran Butik Hajaba dan PKNS Bangi)

MOBILE
(019) 6045033 (Yan)

EMAIL
qalesha@gmail.com

9 comments:

eelobor said...

alamak, BBB la pulak....jauh tuh

relevan said...

Lawa baju..kena pula yang memakainya kanak kanak comel..macam eelobor..

mahira oya said...

wah promote baek punya..nice!!

sahromnasrudin said...

cantiknya huhuhuh

ardinihumaira said...

tomeinye :D

hans said...

suka baju no 59 tu
haih
tapi anak buah ku dua2 perempuan
haih

P/S:Apa Itu Exam? Hahahahaahaha

azzey said...

Sharinginfoz: patut mcm pnh npk . KAT BANDAR BARU BANGI RUPANYA...:)

velasrizal said...

byk baju lawa2 kt sini rupanya

Sharinginfoz said...

relevan: memang cantik kan

mahira oya: he he he, sekali sekala kan

hans: yang pompuan pun banyak gak