Pages

Monday, November 15, 2010

Jom Kita Terjah Sw33tdarling

I am sure ramai yang pernah ke blog sw33tdarling @aku halimunan. Suka tengok header dengan background page yang colour merah ni. Sw33tdarling sudah berblogging hampir 2 tahun, memang kira otai le juga ni.

Jom apa kata kita tengok makanan di pagi hari ni. Ayam masak merah dan udang masak lemak antara menu yang disediakan. Tengok aja memang sudah rasa kesedapannya, tambah lagi ada sambal mempelam. Memang membuatkan kita terasa lapar aja.

Bila tengok kat blog, tertarik dengan entry ni, "cikgu yang pening". Hmm, agak-agaknya kalau kita ni seorang guru, boleh ke terima alasan ni? Macam-macam excuses diberi oleh pelajar apabiola tak siap kerja sekolah kan.

Tak sangka memang minat citer korea ya, boys over flower. Ramai betul orang kat Malaysia ni suka layan cerita Korea, apasal ya? Adakah disebabkan oleh pelakonnya or jalan ceritanya or sebab apa?

Di samping bercerita mengenai kisah hidup, sw33tdarling tak lupa berkongsi mengenai "7 things to stop doing now on facebook", sangat penting ni kerana tak semua benda kita boleh lakukan di laman sosial ni. Sebagai contoh, membiarkan orang tahu hari jadi penuh kita di dalam profile, jangan cakap yang kita tak ada di rumah (bahaya ni) dan kena jaga anak-anak daripada menggunakan facebook dengan sesuka hati.

Ni gambar yang diambil semasa sw33tdarling ke bali. Kalau anda seorang yang bijak, mana satu sw33tdarling? Memang seronok betul dapat melancong ke luar negara kan?

Apa-apa pun, banyak lagi nak diceritakan, so apa lagi jom kita terjah sw33tdarling.com.

15 comments:

sahromnasrudin said...

thanks for d info...

Azman Roslan said...

terjah...

ardinihumaira said...

jum3 g sana :)

PinQib said...

hehe..
sedap nye makannn.

hazman aka species1980 said...

Hmmm....rasanya penah singgah blog die...time die dapat RM20 from NUFFNANG...

rasp said...

i slalu terjah blog dia...
pernah jumpa amy dua kali kot...
dia memang baik and friendly orangnya...

azzey said...

Sharinginfoz; jom terjah!

- zuriey - said...

hehe..lwak surat murid tu..pening kalau dapat 10 ank murid camtu

DKosongLapan said...

cik sw33darling.com ni pun ghajin tinggeikan komen dekat blog kengkawan........ awok je kekadang yang terlepas pandang....tapi dah start cover balik ni....hehhee

hans said...

blog dia memang nice

P/S : Nak Buat Panggilan Hangit? Jangan Sampai Aku Hangitkan Kau Pula!

velasrizal said...

mmg cantik haeder dia.. suka tgk..

eelobor said...

emm...kena terjah ke sana gak nih. cari2 kawan

mahira oya said...

yeah korea...pelakonnya n jln cite..sweet je cite korea

ezzati said...

lawaknyeeee surat student tu

sw33tdarling.com said...

yuhuu....! thanks for the review! jom terjah2.. kita lawan siapa paling kuat terjah... heheeee