Pages

Tuesday, November 2, 2010

Graduation Day: Afiqah

Last weekend pergi tengok Afiqah graduate untuk menerima ijazah, opppssss, actually tamat 6 tahun di smart reader kids. Macam-macam kan budak sekarang ni, cara berpakaian pun mengalahkan orang dapat degree pulak.

Teka mana satu Afiqah? Ya betul tiga dari kanan sebelah depan. Tengok tu pakai graduation hat hampir tertutup pula matanya. Maybe besar sangat le kot.

Anyway memang happy gak sebab she managed to perform well masa speech hari tu. Maklumlah berlatih sejak bulan puasa lagi, thanks to her mummy yang tak jemu-jemu latih Afiqah dan juga Danish yang tolong masa rehearsal.

Entah apa yang ditengok oleh Afiqah pun tak tahu. Anyway, masa annual concert hari tu, banyak juga persembahan yang telah dibuat i.e. nyanyian termasuk lagu piala dunia waka-waka, dan juga lagu smart reader kids, pertunjukan fesyen, dikir barat dan macam-macam le.

So Afiqah, tahun depan dah masuk darjah satu boleh pi sekolah bersama-sama dengan abang Danish le pulak.

26 comments:

Lagenda said...

Yeyyy..afiqah dah msk darjah 1..!!

Kena siap2 prepare uniform utk 1 lagik anak kan?

e.l.i.s.s.m.i.e said...

teringat plak me ms budak2 dulu, pernah gak dpt degree ms tadika :p tapi degree yang sebenar tak first class :(

sahromnasrudin said...

sekolah area mane???

lydzar said...

mesti pandai speaking dah dia kan

Kaseh NazLieza said...

congrats dear...xsbr nk tgu husna msuk smart reader jg la..

ainhany said...

Tahniah afiqah..
cantik baju graduate tu...besar nanti pakai lagi tau..konvo betui2..hihii

Manji said...

congratulation for the graduation. looks like you are fun with parenting

icee-yah said...

dulu icee time tadika pon ade mcmni..huhu
:)

amirah said...

cantiknya graduation robe afiqah..siap ada ropol2 gituu

makdara TERdiva said...

bila anak2 yg graduation..mak/ayah yg over kan?kan? :D

nadey said...

comeynye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dulu tadika grad biase2 je....bju pon buruk je

eelobor said...

wah anak emak....sama ler

Halimkk said...

tahniah la. anak saya tahun depan baru 6 tahun

http://halimkk.blogspot.com/2010/11/ameng-spring-dipenjara.html

Mata Hati said...

so sweet...sekejap jer masa berjalan, dah nak masuk darjah 1

maslinamansor said...

ada video masa afiqah buat persembahan tak?

SENORITA ZATY said...

eheh2 . terimbau kenangan mase tadika , kikiki

Sumijelly said...

waa......dah Graduat....

anak suimi entah bila la...cuti dah nak dekat...huhuh

Sumijelly.com

velasrizal said...

wah tahniah la afiqah.. thn dpn bapak dia lak konvo.,.

Kalamhati said...

alaa comeynye dia..=)

ProfHariz said...

Afiqah tgk pakwe.. Hehehe.. Tahniah Afiqah

mahira oya said...

mmg tadika gini..ade performance bagai..comey2 je tgk bakat budk2 ni..

relevan said...

Anak anak semakin membesar..semoga semua akan menempa kejayaan nanti..

J.M.R said...

suka tgk budak2 cute gini buat show masa konsert graduation diorg..menghiburkan hati kan..:-)

ardinihumaira said...

semoga afiqah jadi insan yang berjaya! amin...

azzey said...

Sharinginfoz; Tahniah utk Afiqah. Mudah2an terus berjaya di masa depan!

Sharinginfoz said...

dear all: thanks

sahrom: area wangsa maju

maslina: ada dalam entry tu cuba click link ya