Pages

Thursday, November 11, 2010

Minta Pandangan Mengenai Polish Kereta @Wangsa Maju

Salam dan selamat tengah hari semua. Ni nak minta pandangan mengenai tempat polish kereta yang bagus di kawasan Wangsa Maju or yang berdekataan.

Cari gak information di internet tapi tak jumpa. Kalau boleh bagi pandangan mengenai tempat, service, harga, berapa lama yang diambil dan apa-apa lagi le yang difikirkan perlu. Thanks in advance.

17 comments:

Suliana said...

saya pernah try kat JJ wangsa maju tu. ok la juga dlm rm 68 klu tak silap. keta kancil je, murh skit kot.

sahromnasrudin said...

maaf bro..saya bukan org cane hehehehe

eelobor said...

tak pernah lagi poolish, x boleh nk bg pandangan bro. kebiasaan harga ikut saiz kereta dan pakej. ada siap cuci enjin, basuh tempat duduk. jika untuk poolish jer antara 80 hengget jer

Tn.Punya said...

sepanjang pakai kereta tak pernah hantar polish lagi.. tapi dengar2 sekali polish ni ratus juga kot.

iza said...

Salam...
Singgah sekadar membaca...

Amni said...

eh? tak tau... bukan orang sana.. huhu

azzey said...

eelobor: saya x bese sgt dgn area Wangsa Maju ni.....so tak dpt nak berkongsi....hu3..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tak pernah polish kereta dan tak familiar area tu..sorry :)

ujee said...

hmm..area shop lot baru kat sri rampai tu...ada tmp cuci kereta nearby kopitiam...
tp aku x tau le kalo polish brp diaorg charge....sory...

er...er..salam kenal..saje singgah..

daydeck86 said...

kat sebelah briani gam area shop lot baru tu pun ramai cakap elok tapi tak tau la den pakai motor jo

relevan said...

He he! kome Temerloh dan Jerantut tau lah tempat service or polish kereta yang baik..

ardinihumaira said...

dni lom penah ke sana...

velasrizal said...

kt shell tmn melati de 1 car wash tp bab price dia tak sure lak

chentaMAYA said...

gua xdok kat area sane. har har. folow u sharing info~

haisa_haisa said...

wangsa maju dgn tesco ampang x jauh sangat kan... emm kat area shoplot sane ade 1 kedai.. tapi tak penah try .. takut mahal sebab drg guna product mahal :P .. tapi p salah mencube ..

Sharinginfoz said...

dear all: thanks semua bagi pandangan, really appreciate it

Siang Malam said...

Hi,

Andai kata, masih lagi tidak jumpe...silelah ke Wasch Das Auto Center...berdekatan dgn tadika real kids dan juga goreng pisang sempoi!

Harga bole runding/pertanyaan...hubungi Khairul 017 218 5626