Pages

Saturday, November 6, 2010

Tak Sangka Rina Salleh Berkunjung di Sharinginfoz

Inilah Rina Salleh bersama mia sara.

Masih ingat lagi tak entry mengenai Rina Salleh Juara Gadis Melayu? Pagi tadi beliau telah meninggalkan komen kat blog ni "terima kasih. alhamdulillah:)"

Memang respect le, even dah jadi glamour tak lupa kawan-kawan bloggers kan. Blog beliau http://inisyurgadunia.blogspot.com/ masih aktif.

Sorry Rina cilok gambar kat your blog. Gambar ni semasa peringkat ketiga Gadis Melayu. Memang cukup happy setelah dapat masih ke peringkat final. Apa-apa pun, semoga Rina berjaya dengan apa yang diceburi.

20 comments:

Amni said...

oh, ada blog.. hehe... biasa la..mudah-mudahan terus kekal humble la kan...

zuar said...

boleh la suruh rina promote blog nnti bro..hehe

Mata Hati said...

oh dia ni...mmg layak jadi juara. juara2 sebelum ni pun dipilih dari kalangan imej bertudung. baru lah kena dgn gadis melayu..

dianna said...

wah seronoknya dia :)
blog awak best lah tu, tu sbb rina masuk blog awak. keep up the good work. hehe

Kancilbiru said...

hehe...dia siap buat backlink kan..kelass!

aque said...

chumel la die ;)

Myvitrd @ Tn.Punya said...

macam tulah bagus..walaupun dah glamour.. tapi tak lupa kawan2..good luck untuk Juara Gadis Melayu

relevan said...

Ini yang juara Gadis Melayu yer..suka berblog juga dia..

azzey said...

Sharinginfoz: All the best juga utk dia!

nur said...

bertuah badan.. nak jenguk dia gak a
ALL IN ONE

al-lavendari said...

tahniah kerana di kunjungi orang glamour .. tentulah bukan sebarang orang yang dikunjunginya !

noor afzan said...

rina salleh is da best!
=)

farhana said...

Bagus macam tu..
still down to earth =)

velasrizal said...

boleh la terjah lps ni..

fezaL Mohd said...

wahhh hhehehe !

eelobor said...

ilir gitu....

cik EPAL said...

lawa rina salleh ni =)

Hairil Rizal said...

Cantik comel la Rina Salleh itew :)

hazman aka species1980 said...

cayalah..... blog nie dah semakin diminati oleh golongan blogger selebriti.... ;-p

ardinihumaira said...

bestnya..
:)