Pages

Friday, November 5, 2010

Thanks abangensem dan hana

Entry ni nak ucapkan terima kasih kepada abangensem bagi link mengenai regulation terbaru Bank Negara (keperluan 30% deposit jika beli rumah yang ke-3 dan seterusnya) dan juga kepada hana bagi entry blog pilihan.

Dapat juga additional hits hari ini as at kul 5.00 petang sebanyak 37 (termasuk yang tak ada kat atas tu).

Thanks again ya, memang bagus kan kalau kita sama-sama link antara satu sama lain, di samping boleh menyebarkan benda yang kita rasa berguna untuk orang lain, ianya dapat juga menambah hits dan mengeratkan hubungan.

15 comments:

Anna Boleyn said...

hehe wc bro..sorry bro hits tak banyak mana sbb traffic pon tak de la kencang mana. heheh. sory jugak sebab lambat. baru ada kesempatan buat dan publish :) yep yep sama2 lah kita link mengelink. sama-sama dapat manfaat. :)

Sharinginfoz said...

anna: for me number tak kisah, banyak ke sikit, yang penting semangat berblogging

ardinihumaira said...

;) bagus2

iza said...

Salam...

Lama tak mai sini...

n@m@n said...

nanti kita link sama² pulak ye nik..hehe

Bro Framestone said...

banyak traffik dia ek... bila la kite mahu berjumpa lagi ek Nik

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

wah....
terbaik nie..

salam ziarah dan salam kenalan yer

sahromnasrudin said...

link mengeratkan ukhwah sesama kita

Anonymous said...

jom tukar link
juan
http://wanwidget.com

LiFe KaMi said...

betul tu yg penting semangat berblogging..hehe

Sharinginfoz said...

n@m@n: boleh aja

bro framestone: masanya akan tiba

anon: dah link

abang ensem said...

Alamak bro.. tak yah la heboh-heboh. I malu nyah.. hahaha.

Thanks to you too..

azzey said...

Sharinginfoz: mmg bagus. win-win situation le jadinya.....:)

relevan said...

Berkerjasama amalan mulia..lebih mengeratkan silaturahim..

rasp said...

info info gini memang bagus!
tenkiu for sharing...