Pages

Saturday, November 27, 2010

Cuti Sekolah Bawa Anak Ke mana? Jom Rapunzel

Sekarang ni budak-budak sekolah sedang bercuti then keadang-kadang tak tahu naak bawa pi mana kan? So apa kata bawa mereka pergi tengok movie. Kan sekarang ni ramai tengah memperkatakan cerita Rapunzel, alah yang rambut panjang tu.

By the way, tengok cerita ni pagi-pagi bagus juga (actually tak ada le pagi sangat). Di samping bila kita bangun pagi baanyak benda boleh dibuat, satu lagi harga tiket pun lebih murah. Kalau yang kanak-kanak of course sama aja i.e. RM8 kat TGV Wangsa Walk but yang dewasa kalau harag biasa RM13 tapi kalau tak silap before 12.00 p.m ianya hanya RM9. By the way, harganya masa mula-mula buka, kanak-kanak @RM7 dan dewasa @RM8.

Nanti bila dah tengok saya citer sikit sebanyak mengenai Rapunzel ni. By the way, kalau nak baca review mengenai cerita ni apa kata kita terjah:

15 comments:

Mknace said...

:) :) :)
ni antara movie pilihan aku musim cuti nih

Lagenda said...

mula2 mak tgk ngangkung dulu, kalo ada sen lebih, mak sekeluarga tgk rapunzel plak yek..

~aSHa~ said...

jauh murah tu kalo tgk pagi2..

iday said...

RApunzel jom!hehe

Anne said...

repunzel..best citer ni. Nak tengok jugak laa.

hans said...

diorang kata best
tambah2 kalau tgok 3D pnya

P/S : Beberapa Soalan Menarik Yang Gua Nak Tanya Pada Anda Semua

Yati Ali said...

tgh fikir2 gak ni nk bawak anak2 gi tgk...

ken said...

nak watch soon! :)

Joy said...

cam best Rapunzel ni...

eelobor said...

tak tahu nak pegi mana ari nih, cuma kuar beli barang dapur dan lunch kat luar jer. pastu balik brht kat umah jer

Hairil Rizal said...

Nak tgk Rapunzel lagi 2 jam! :)

relevan said...

Rapunzel berambut panjang..'' bila lah nak ada panggung wayang kat bandar kome ni?''..

anyss said...

Salam,
masa nengok promo nuffnang tu pun dah rasa nak pi tengok...tapi blom ada kesempatan lagi. Ada sesape nak temankan tak?

Meriahnya Aidiladha di Kelantan Edisi Tiga

hazman aka species1980 said...

yeah..... list dalam senarai MOVIES MARATHON untuk isnin ini... ;-p

azzey said...

Sharinginfoz; x tgk lg citer nih! Kelmarin tgk Ngangkung je. Best!