Pages

Thursday, November 18, 2010

Nak Order Domino's Pizza Tapi 1 Jam Setengah Baru Boleh Hantar?



Tadi cuba order pizza online tapi keluar benda alah ni:

"Sorry!!! Currently the store has been declared Stop Order status. Kindly try again later."

Lepas tu cuba place an order melalui telefon, tapi diaorang cakap masa penghantaran adalah 1 jam setengah, lama tu. Selalunya tak sampai 30 minit.

Ramai betul orang order pizza, maybe sebab hujan dan dah puas makan daging lembu korban. Or sebab staff diaorang memang ramai yang cuti so tak ada orang nak hantar, tengah fikir maybe kena cuba pizza hut le pulak.

13 comments:

Azman Roslan said...

pekerja dia ramai cuti raya kut.. pizza hut pun ok gak tu..

velasrizal said...

mak aii..lamanye 1 jam setengah tu.. kebulur nanti..

Hairil Rizal said...

Mungkin betul faktor faktor yang Sharinginfoz outline tu. Makan Megi la pulak?

anis madu said...

i jam setengah? baek masak sendiri.. hahaha

Encik Tikus said...

pizza hut sedap !

Bo the Nerd said...

Uihh? Bukan ke Dominos terkenal as delivery expert? Diorang kena pandang berat pada masalah ini.
Pada saya, kalau nak dine in, go for Pizza Hut tp delivery, Dominos. Tp skrg kena fikir balik...

www.boisanerd.blogspot.com

hazman aka species1980 said...

diorang tak boleh kasi alasan cenggitu sebab dah termaktub dalam diorang punya TAGLINE - 30-Minutes Delivery Guarantee! atau dapat baucer regular pizza percuma....

kisahsensasi said...

hurmmm.... apa kita kita tunggu pulak respond dari PIZZA HUT.... hehehehe

CikLilyPutih said...

domino sedap lagi pizza hut.

icee-yah said...

em..tak patut betul...mybe betul kot rmi dah bosan mkn daging:)

relevan said...

Semalam kedai mamak pun tutup kat bandar sini..

ardinihumaira said...

lama gak tu.. isk3... sesat jalan kot

azzey said...

Sharinginfoz; sesekali nak tukar selera jg kan......ramai yg bercuti tu....