Pages

Monday, November 15, 2010

Harry Potter and the Deathly Hallows: Press Screening

Pagi tadi baru sahaja lepas tengok cerita "Harry Potter and the Deathly Hallows (Bahagian I)" di GSC MidValley. Memang teruja juga dapat tengok awal daripada official screening. Nantikan sinopsis dan juga review cerita Harry Potter yang ditunggu-tunggu. Kalau tak ada halangan, esok saya akan keluarkan entry tersebut.

13 comments:

eelobor said...

cuti ker ari nie bro?

izee said...

wahhh dh tgk ek...ush xle jd ni nk kene tgk gk ni!! best ek

yanmie said...

Salam,

wah dg tengok ke?? nanti review yea, kalau best blh gi layan lagi movie dengan 3 org hero2 yanmieonline :)


www.yanmieonline.com

Anna Boleyn said...

huhu jelesnya! tak sabar nak tunggu review. cepat cepat. :)


p/s :hari sabtu ngan ahad rajin on9 tak? bagi jawapan kat sini :

Anna Boleyn's Survey 2 : Weekend....... Get Online or Hang Out??

velasrizal said...

simple je psoter dia kali ni

Lelaki Ini said...

besh2!

kak ina kl said...

ooo kamu dapat gi yer..jelousnya

CikLilyPutih said...

blom buat review lagi, br dpt email je tadi.. thx teman tgk wayang, ada gak member kan..

MyaFiza said...

wahh.. dah tengok? bestnyer.. x sabar nk pegi tgk nanti.. =)

hamzah ian said...

pergh.. dpt tngk eh.. teringin jgk nak tngk.. follow dari awal hary potter ni

Mata Hati said...

tak pernah tonton citer harry potter ni.. tgk trailer naapak best jugak..

anyway, selamat hari raya aidiladha tuan blog :)

rasp said...

wahhhh untungnya dpt tgk!

azzey said...

Sharinginfoz: Wah, pg2 lagi dh tgk movie nih....cuti ek?

Slm aidil adha!