Pages

Sunday, November 7, 2010

Arsenal vs Newcastle: Liga Perdana Inggeris (7 November 2010)

Perlawanan malam ini antara Arsenal vs Newcastle akan disiarkan secara langsung di Astro ESPN channel 812 pada pukul 9.25 malam (waktu Malaysia).

Mengikut telegraph, pemain-pemain kemungkinan bagi perlawanan yang sangat penting ini adalah:

Arsenal (Probable, 4-2-3-1): Fabianski; Sagna, Squillaci, Koscielny, Clichy; Song, Denilson; Nasri, Fabregas, Arshavin; Chamakh

Newcastle (Probable, 4-4-2): Krul; Simpson, Williamson, Coloccini, Jose Enrique; Barton, Tiote, Nolan, GutiƩrrez; Carroll, Ameobi

Kalau tengok kan sekarang strategi diaorang ni sangat pelik, dan tak seperti kebiasaany 4-4-2. ianya lebih flexible kan, sampai ada 4 levels pulak. Apa yang penting kemenangan kan.

So siapa yang menang? Saya jangkakan yang Arsenal akan menang bergaya dengan 3-0 terutamanya dengan adanya Fabregas dan Chamakh. Tak lupa juga dengan pemain yang selalu saya impress iaitu Song, yang sangat rajin dan boleh bermain di mana-mana posisi.

4 comments:

velasrizal said...

boleh la titik newcastle mlm ni..

Andimazlan.com said...

Bro, Samala gua pun agak Arsenal menang 3-0.

Dah tengok tak gua punya proposed formation untuk Arsenal malam ni?

http://www.andimazlan.com/2010/11/epl-201011-arsenal-line-up-vs-newcastle-utd-7-nov-2010-ramalan-gol-terima-kasih-kepada-eduardo/

Bagi komen bro.. Thanks
Go Gunners!

zuar said...

seperti biasa penyokong MU akn sokong team yg lawan arsenal iaitu Newcastle..haha

relevan said...

Tetap sokong Arsenal juga..