Pages

Monday, November 8, 2010

Uniqlo Malaysia

Pernah tak dengar mengenai Uniqlo Malaysia? Actually Uniqlo adalah syarikat pereka fesyen, pengilang dan juga peruncit terkemuka dari Jepun. Sebelum ini Uniqlo telah bertapak antaranya di Jepun, Korea Selatan, United Kingdom, Hong Kong, US dan Singapore.

Uniqlo Malaysia kini telah dibuka di Malaysia pada 4 November 2010 bertempat di:

Fahrenheit 88
Lot G1.01.00, Ground Floor
179, Jalan Bukit Bintang
55100 Kuala Lumpur

Sempena pembukaannya di Malaysia, Uniqlo Malaysia, menawarkan harga istimewa bermula RM29.90 untuk t-shirt bergrafik yang mana harga biasa adalah RM59.90.

Di samping itu, jeans dijual dengan harga istimewa bermula RM49.90 jika dibandingkan harga biasa RM99.90.

So apa lagi jom terjah Uniqlo Malaysia untuk keterangan lanjut. Boleh juga baca entry beautifulnara on uniqlo malaysia.

20 comments:

mush said...

Uniqlo mmg stylo...huhuh...salam kenal...




ngOmel, ngumpat & mengata: Jenis - jenis mOtor

sahromnasrudin said...

salam abg nik..ini iklan berbayar ke???

siti murni said...

Agak2 hujung minggu ni sempat lagi tak...ada offer lagi tak...? nak gi kl nih..hehe...baru2 ni baca blog sape tah..crita shopping kt uniqlo..mcm best jer..

Ieda Al-Habsyi said...

wah murah tu, ni baru betul2 jualan murah :) mmg style lah!

makdara TERdiva said...

tau benda ni pun dlm paper aritu tp x pegi pun..hehe!

Joy said...

pernah terbaca somewhere..tp belum berkesempatan lg nk pg usha ;)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

mmg beshh juge =)

hazman aka species1980 said...

Hmmm.... terbaca gak pasal benda kat blog kennysia aritu... tengok design pun menarik gak... nak kena pegi la nie...

hans said...

awal tahun depan nak pergi lah

yessss

P/S : Apa Itu Exam? Hahahahahaha

noor afzan said...

jeans 50 inggit je..
nak nak!

lydzar said...

ada tengok iklan kt badan bas aritu..from tokyo to kl :D

Halimkk said...

tengok iklan macam eksklusif je barang-barang dia.aku selalu beli masa nak raya ja

relevan said...

Tentu banyak fesyen yang stylo mylo nanti..

Anna Boleyn said...

tak berpeluang lagi nak jengah uniqlo ni. macam best jer kan. kena pergi gak ni. :)

nurfaiz shaidan said...

menarik, nanti turun KL mmg nak kena singgah :D

::alwaniamalini:: said...

uniqlo memang bes! :)

nabila saat said...

xsmpat nk g hujung2 sem ni..adoihh

PutraRocker said...

tak fames pon..kekekekeek

ardinihumaira said...

wahh.. menariknya...lom penah copim kat situ

azzey said...

Sharinginfoz: first time dengor iklan ni..