Pages

Sunday, November 21, 2010

Segmen Kenali Blogger: ciklilyputih @cik lily putih's story

Jom segmen kita diteruskan lagi bersama ciklilyputih @cik lily putih's story. I am sure ramai yang kenal dengan ciklilyputih ni.

Mengikut blognya, first entry bertajuk "PN 001 - testing". Ianya dikeluarkan pada bulan september 2009, so dah lebih setahun berblogging. Kejap aja masa berlalu kan?

Memang aktif dengan nuffnang. Antara aktiviti yang ciklilyputih join adalah G+ open meeting. Memang best juga dengan kelab yang baru sahaja ditubuhkan bagi mereka yang aktif. Banyak faedahnya tapi tak semestinya kita join, terpulang apa yang kita nak. Kalau selesa dengan keadaan sekarang, tak perlu le nak berG+ kan?

Di samping itu, majlis berbuka puasa juga seronok dapat bertemu dengan bloggers lain. Tahun ini ianya diadakan di The Apartment, KLCC. Maybe next year bolehlah kita pakat-pakat participate ya dalam event ni.

Suka baca entry yang berkaitan dengan melancong. Ni semasa kat Hatyai. Tengok tu banyak betul souvenir yang dibeli. Maklumlah kita yang tak pergi dapat juga mengetahui pengalaman ciklilyputih kat sana.

Memang minat juga dengan bowling ni. Sebut pasal bowling, dah lama betul tak main benda alah ni. Hmmmm agak-agaknya berapa kali le masuk longkang ni? Apa-apa pun yang penting enjoy. Memang terror ciklilyputih ni, dapat no. 2.
Happy-happy juga, bila teringatkan kerja alamak boleh jadi tension le pulak. Kan kerja ni perkara yang tak ada ending, sentiasa buat kerja yang sama. Kalau nak stop, kenalah tunggu sampai pencen kan.

Apa-apa pun nak tahu lebih lanjut, jom terjah blog ciklilyputih.

13 comments:

velasrizal said...

slalu gak singgah kt cik lily ni..

Keputusan Pemenang Shout Awards 2010

hazman aka species1980 said...

cik lily slalu citer dia pegi movie screening..... n ramah juga in person....

anyss said...

Salam,
Waaa baru setahun blog pun dah macam tu punya best dia punya blog ka? ----> hu huhu tetiba je rasa insaf

makdara TERdiva said...

cik lilyputih ni memang rajin dgn nuffnangnye..& frendly gak orgnye.. :)
MDT pun penah jumpa skali..

░♥si lampu neon♥░ said...

SIAPAKAH ! ;)

mamai said...

dah lama tak berblog tak kenal dah

wahida said...

salam awak...awak tinggalkan komen dlm blog saya, tapi x follow saya pun, huwaaaaaaa!!!!! sedih tau!

hans said...

owh
kenal cik lily putih punya blog

P/S : Kenangan Di Hostel : Bila Tiba Waktu Hari Minggu

iza said...

Salam....

Ohh cik lilyputih...

Anna Boleyn said...

akan terjah satgi :)

relevan said...

Sila terjah ramai ramai..

azzey said...

Sharinginfoz: Jom terjah!

CikLilyPutih said...

la TQ lah sebab buat entry pasal kite, la bile kuar post nie pun kite tak tau... TQ TQ... patutlag tetiba je ramai orang kenal ek..
huahuahuahuahauhauhaua...