Pages

Sunday, November 7, 2010

Segmen Kenali Blogger: hazman@hazmanfadzil

Jom segmen untuk minggu ini kita bersama hazman @hazmanfadzil. Memang hazman sudah lama berblogging lebih kurang 2 tahun. Mesti ramai yang mengenalinya. Motto blognya ialah ilmu, amal dan sedekah.

Jom kita mula dengan movies marathon, maklumlah penat-penat kerja layan 4 movies sekali berturut-turut, memang gempak le, filem-filem yang ditonton oleh hazman ialah takers, you again, life as we know it dan RED – Retired Extremely Dangerous. Ada sapa-sapa yang pernah buat macam ni?

Memang very active bersama nuffnang dan pernah hadir first G+ event, alamak saya so far tak pernah pi lagi. Event ni adalah ambank inspector, kalau nak masuk peraduan ambank ni boleh aja, hadiahnya lumayan juga.

Sedapnya mee udang banjir kat kuala selangor ni. Kena cuba le nanti ya.

Sambil berblogging, tips berguna juga disajikan oleh hazman, ianya berkisarkan jantung yang sihat. Yang penting kita laksana apa yang dirancang.

So apa lagi jom kita terjah hazmanfadzil.

17 comments:

kak ina kl said...

wah bestnya dia tu dapat terjahan dari kamu..akak kamu tak nak terjah ker?

Kancilbiru said...

memang mengikuti blog beliau pun...best!

velasrizal said...

byk info gak kt blog dia ni

eT said...

giler ah marathon movie..huhu

ardinihumaira said...

jum3 ke belog beliau :)

eiela said...

selalu jugak terjah blog hazman fadzil nih.

Sharinginfoz said...

kakinakl: masanya akan tiba

eT: memang rajin tengok movies ni kan

ardini: jom ramai2 kita terjah

makdara TERdiva said...

pernah join GA dia yg foot detox tu..

wow! 4 movie maraton! tak pernah sy buat.. :)

Lia3003 said...

4 movie?? caya lah...dasat, dasat

sahromnasrudin said...

dia org kuala selangor ke???

virgo_mania said...

wow.. tgk movie berderet. blom pernah wat lagi.

nak tanya psl BE. minta tlg

Sharinginfoz said...

virgo_mania: boleh aja apa yang saya tahu

hazman aka species1980 said...

bro.... time kasih la buat post entry untuk blog saya nie... hik3x.... kengkawan yg lain... jenguk la selalu yea... thanks in advance....

CikLilyPutih said...

pas nie terjah kite plak ek

relevan said...

Apa tunggu lagi jom pakat terjah blog beliau..

azzey said...

Sharinginfoz: sedap betul mee udang banjir tu! hu3...

Boloque said...

Bila la SharingInfoz nak terjah blog den..x sabar rasanya...insyALLAH