Pages

Thursday, November 4, 2010

Pemenang Tiket Skyline

First of all saya nak ucapkan terima kasih kepada semua di atas minat untuk mendapatkan tiket tayangan skyline. Memang susah juga untuk menentukan siapa yang yang perlu dipilih. Walau bagaimanapun setelah pertimbangan dibuat dan dengan ini saya umumkan bahawa sahromnasrudin akan menemani saya pada hari rabu depan.

Di harap sahrom dapat menghubungi saya di niksuhami77@gmail.com untuk tindakan selanjutnya. Terima kasih again kepada semua.

9 comments:

sahromnasrudin said...

syukur alhamdulillah...saya menang rupanya..tenkiu byk2 abg nik..budi baik abg nik tidak akan saya lupakan..nanti saya infokan dekat emel abg nik ya...
syukur alhamdulillah..yarhamukallah...

PinQib said...

hehe.. ngedate x RASMI. have fun ^^

Kancilbiru said...

wah wah wah....syokla....hangpa p dating dua orang....hihihi

relevan said...

Tahniah Sah.. :)

Joy said...

tahniah kps bro sahromnasrudin. happy watching ;)

velasrizal said...

tahniah sahromnasrudin...

noor afzan said...

hooh..ni yang nuffnang premiere screening tu kan..

Sumijelly said...

wah...ko pergi yek...
hehehe... apa kah kostum mu malam itu...hahaha

Sumijelly.com

sW33tDaRLinG said...

ooh dah pilih pemenang rupanyaaaa