Pages

Thursday, November 11, 2010

Siapa Nak Tiket Wayang, Skyline Free???

Semalam dapat tengok citer skyline percuma, pemberian from nuffnang. So bagi yang nak tengok hari ni ada 110 pairs yang diberikan secara percuma juga tapi kena dapatkan keratan di dalam akhbar the star, hari ini.

Tayangan adalah seperti berikut:
  • Date: Hari ini (11 November 2010)
  • Masa: 9 malam
  • Venue: Golden Screen Cinemas (GSC) Tropicana City Mall, Petaling Jaya, Selangor
  • Kaunter penebusan dibuka pada pukul 8.30 malam (siapa cepat dia dapat, 110 pairs aja)

So apa lagi pi beli akhbar the star pas tu, carui dalam StarTwo hari ini, then lepas kerja pergi tunggu kat panggung wayang tu.

17 comments:

velasrizal said...

ala kt PJ..jauhlah plak

Bos said...

bos kat sarawak...dah sah sah tak leh pegi..hahaha..

KiD said...

hehehe.. tak dapek laa den..
shift kojo petang..
tunggu weekend laaa gaye nyer.. :)

sahromnasrudin said...

dekat belah selatan takde ke???

Sumijelly said...

mak aih........ ada tiket free dr STAR la......hehehe

mcm la sempat nak g..hehehe


Sumijelly.com

iela said...

alaa..tak sempat la nak g sanaaa.. hoh..melepass

Alimaz-Kembara Terasing said...

ish jauh sangat...

aNiSa hANg tUaH said...

alamak.
jauuhhhhhhhh

heheheh

darkbatman said...

skyline ne cm cite aksi seram kan..

rasp said...

adehhhh mesti berderet q depan kaunter tu :)

✿....rossa alina....✿ said...

alamak..yeke..tp best ke cite ni??huhuhu..

Tn.Punya said...

wah kena berebutlah ni... takpelah kasi can dengan orang yang dekat2 sanalah..hehehe

Anna Boleyn said...

hoho baru tau ada tiket free lagi. tp rasa macam tak sempat je ni.

sw33tdarling.com said...

huk alohh jauhnya PJ.. kalau kat wangsa maju ni, segera gak pi redeem tiket setapak jer melangkah... kekekeke

azzey said...

Sharinginfoz: best ke citer nih?

relevan said...

Nanti ada masa gua turun titiwangsa Nik..

ardinihumaira said...

bestnya sape dapat tengok