Pages

Thursday, November 4, 2010

Jersi Baru Malaysia 2010/2011 (Bola Sepak)

Inilah jersi baru bola sepak Malaysia bagi tahun 2010/2011. By the way, gambar ni diambil from akudansesuatuz. Memang cantik betul jersi baru Malaysia ni. Ianya of course from Nike dan kalau tak silap harga jersi sepasang ni adalah RM199 dan boleh didapati di Al-ikhsan outlets bermula 8 November 2010.

Pelancaran ini adalah sempena Kejohanan AFF Suzuki Cup 2010 di Jakarta, Indonesia Disember ini. I am sure pemain-pemain tak sabar untuk memakai jersi baru dan ianya akan memberi semangat kepada skuad Malaysia untuk bermain dengan lebih baik.

Pemain utama bagi skuad kebangsaan bola sepak Malaysia, Aidil Zafuan dan Zakuan Adha kelihatan sungguh selesa dengan jersi baru.

Untuk lihat lebih banyak lagi gambar-gambar boleh lawati akudansesuatuz, "jersi baru skuad bola sepak Malaysia 2010/2011".

10 comments:

sahromnasrudin said...

aku lagi suka jersi lama..lagi ummpphhh...

ardinihumaira said...

cun lah :D

NK said...

wow!, terbaik la,

nice FAM, harap2 boleh naikkan ranking bolasepak malaysia

Eyriqazz said...

Macam jersi N. Sembilan je bro?

relevan said...

Jersi baru dengan Semangat baru..harap2..

hazman aka species1980 said...

okey gak la design dia......yang penting sapa yang mewakili negara nanti dapat berikan prestasi yang baik....

Zairie Husin said...

baju dah baru.. main kena lagi bagus la dari dulu....

P A U L I N E said...

nampak lebih bergaya.. (yg dulu nampak comel.. )

Power Impian said...

mula2 tgk tah ape2 tah..lama2 mcm cun pulak..lagi2 ada bendera Malaysia kat dada..proud seh..

Blogger Mania said...

smart lah jersi bola sepak team malaysia tahun ni =)