Pages

Sunday, November 28, 2010

Segmen Kenali Blogger: azman roslan

Salam dan selamat sejahtera semua. Hari ini diteruskan lagi dengan segmen kenali blogger @azman roslan. Azman memang rajin blogwalking and saya pastu ramai yang pernah singgah kat blognya. Tagline "blog+idea = kepuasan +habuan". Mesti minat matematik semasa sekolah rendah ni sebab siap persamaan pulak.

Macam-macam ada kat sana, mengenai sukan, peribadi, isu semasa dan banyak lagi le. Memang azman suka jadi follower, memang target nak follow 1,000 blogs. Masa entrynya ditulis sudah 76 blogs diikuti.

Kan saya cakap yang azman minat sukan, selalu update mengenai kelab kegemaran ramai @Arsenal. Bacalah highlights mengenai Arsenal menang 2-1 ke atas Everton dan juga menang 1-0 ke atas West Ham. Ada potensi untuk jadi juara liga perdana inggeris musim ni tapi memang tough terutamanya pencabar terdekat Chelsea, Man Utd dan Man City. Tottenham dan Bolton pun not bad musim ini.

Seronok gak baca entry mengenai "hantaran perkahwinan pasangan blogger", komputer sudah pasti ada dalam senarai kan?

Pernah tak di malam hari or di masa kesunyiaan tiba-tiba benda alah ni berbunyi? Apa lagi kalau tak pewangi kan. Memang terkejut le tapi yang penting ianya menghasilkan bau yang wangi.

Kalau nak tahu lebih lanjut jom terjah azman roslan.

12 comments:

hans said...

blogger azman nih memang femes pun nih

P/S : Jika Followers Blog Ramai Adakah Duit Nuffnang Blogger Itu Banyak?

P/S : Gua Nak Tanya Pasal Dr Rozmey, Rayyan Fantasi, Endhiran, Aarif Lee Dan Bruce Lee

Azman Roslan said...

terima kasih bro.. heheh..

.cik yaya. said...

pernah gak baca blog dia. besh la.heeh

akuanakpahang (AAP) said...

Salam sahabat ronda2 tgh hari sambil dtg baca N3 anda.
New Entry "Awas!! Risiko Berbolgger"

hamzah ian said...

wah... azman...

eelobor said...

memang betul, asal berita pasal sukan mesti gi tgk kat blog roslan

al-lavendari said...

benda tu pun ada pasang kat ofis saya. malam-malam pun dia bunyi juga agaknya. tak tahu nak offkan .. lagi pun letaknya agak tinggi kena panjat kerusi bagai.

iza said...

Salam singgah...

Boloque said...

sebuah blog yang menarik...
bila la agaknyer blog aku yg terpilih lak utk segman kenali blogger kn..hu3..

Sharinginfoz said...

azman roslan: small matter bro

eelobor: memang sukan inilah tempatnya

boloque: tungguuuuuu

azzey said...

Sharinginfoz; dah jd follower dia sblm nih! Dia tgh wat segmen Blogger Pilihan Malaysia 2010 tu.....Good!!!

relevan said...

jom terjah..