Pages

Saturday, November 13, 2010

Gambar Kahwin Raja Farah Raja Aziz dan Megat Bashirun Qhuyum Zakaria


Ni lah gambar kahwin Raja Farah Raja Aziz dan suami, Megat Bashirun Qhuyum Zakaria. Mengikut gua.com.my dan murai.com.my, mereka dinikahkan pada 11 pagi semalam, 12 November 2010.

Raja Farah Raja Aziz menerima wang hantaran RM8,888, mas kahwin RM888 dan 7 dulang hantaran dan membalas 9 dulang hantaran kepada Megat Bashirun Qhuyum Zakaria. Nanti banyaklah lagi gambar perkahwinan mereka disiarkan di media ya.

Boleh baca berita lanjut di murai "Akhirnya aktres Raja Farah Selamat Diijabkabulkan", beautifulnara "Raja Farah Sudah Berkahwin,.." dan gua.com.my "raja farah dan megat luah kegembiraan".


Nak ucapkan tahniah kepada Raja Farah Raja Aziz dan suami, Megat Bashirun Qhuyum Zakaria di atas perkahwinan dan jalanilah alam perkahwinan dengan bijaksana.

Ini dia gambar barang hantaran.

Note: Thanks kepada murai.com.my dan gua.com.my di atas gambar di atas.

20 comments:

yut said...

tahniah raja farah..

ardinihumaira said...

Alhamdulillah..
:)

Mknace said...

:) :) :)

eelobor said...

Alhamdulillah, bila kita mendirikan rumahtangga hanya satu impian bagi semua pengantin agar kekal bahagia hingga ke akhir hayat. Tahniah kepada mereka berdua, walau aku pun tak kenal sangat & tak ikut langsung perkembangan mereka berdua, malah tak baca pun berita. Malah, mereka berdua, lagi2 lah tak kenal pon ngan aku. hahahhaha

sahromnasrudin said...

sgt cocok...

/Dayah//Nurul/ said...

waw, cantik...smg bahgia. thanks fr yur entry

velasrizal said...

hmm sama cantik sama padan

Laila said...

Sgt angun raja farah pakai tudung.

http://elaila.blogspot.com

hazman aka species1980 said...

tapi... kalau tak silap diorang buat majlis resepsi tahun depan kot..... ;-p

Azman Roslan said...

tidak!!! heheh..

darkbatman said...

aku pun bru tau smlm dari yanmie.hhe

Miss Rouge said...

cantik nya raja farah pakai tudung. hopefully lepas ni tak gedik lebih2 dah muahahaha

relevan said...

Sama padan..macam pinang dibelah 2..

imanshah said...

Muda lagi dah kawen..alhamdulillah

Anne said...

sama cantik sama padan:) Raja Farah look so sweet in tudung...

Yatre Hayati said...

baju dia nice dan simple...lawa la...:)

sw33tdarling said...

eehhh dia bertudung ke..? ke duk dalam masjid ni..?


**nak mintak tolong re-install bloglink sw33tdarling kat bloglist. Updated entry tak naik sbb tukar nama blog baru2 ni TQ

Sharinginfoz said...

sw33tdarling: dah update

nadey said...

muge kekal smpai akhir napas amin

azzey said...

Sharinginfoz: Tahniah untuk keduanya...sama cantik sama padan!