Pages

Saturday, November 6, 2010

Blog Sharinginfoz @Facebook dah lebih 100

Sudah sebulan blog sharinginfoz @facebook dilancarkan dan sekarang ni ianya sudah melebihi 100 orang. Thanks kepada yang join, kalau boleh jangan malu-malu untuk kita sama-sama tulis feedback ataupun boleh digunakan sebagai platform untuk promote yang entries.

Senang aja nak join, once dah bukak facebook, then click link kat atas tu or sebelah kanan blog sharinginfoz, then click like. Thanks again for your support.

15 comments:

Hairil Rizal said...

Ada tak Sharinginfoz buat tutorial before ttg camne nak letak blog kita dalam Facebook?

Kalau ada minta letakkan link kat commments ni boleh tak?

Tkasih!

Fitrihadi said...

wah tahniah ar dah capai 100..nanti mesti naik jadi 1000 ke..wahhh

Sharinginfoz said...

hairil: tak pernah le pulak buat tutorial tapi boleh rujuk kat http://www.bloggerplugins.org/2009/10/facebook-fan-page-for-blogger-blogs.html

fitri: suka-suka aja, manalah tahu nanti ramai yang "LIKE"

azzey said...

Sharinginfoz: Tahniah! by the way.....camne nak wujudkan fan club fb cam gini kat blog kita ek?

relevan said...

Sudah join..

~aSHa~ said...

wah ada fan club..

ok ai will click 'like' for u...

sahromnasrudin said...

tahniah abg nik....

~aSHa~ said...

eh dah tekan like rupanye....lupa dehh

rasp said...

tahniah! i nie malas nak berFB..tengoklah kalo buka nanti i klik klik k...

hazman aka species1980 said...

WHOOAAA.... gambar aku pun terselit skali... hik3x...tapi apa yang aku perasan dah banyak blogger yang link blog nie kat blog diorang..... ;-)

Tn.Punya said...

aku dah like bro.. apa kata like blog aku pulak ye.. hehehe

http://myvitrd.blogspot.com/2010/11/sertai-blog-myvitrd-di-page-facebook.html

alexa yussida said...

tapi tak share blog ngn smua kawan2 fb..nti kantoi ade blog..maluuuu..hehe:D

jum breskfast~

HaiDa HiDa said...

tahniah2..

akubiomed said...

Tanniah anda salah seorang penyumbang FB menjadikan Malaysia di tangga 16 dunia paling banyak pengguna FB ;-)

ardinihumaira said...

fuhh..
dni tak ado FB.
tak sempat nak fokus. huu teringin juga