Pages

Wednesday, November 3, 2010

www.qalesha.com: Butik Qalesha @Qalesha Boutique

www.qalesha.com: Butik Qalesha @Qalesha Boutique adalah salah satu butik yang menjual macam-macam jenis pakaian untuk kanak-kanak. Di samping membeli melalui internet / blog, qalesha boutique juga ada kedainya sendiri di:

No.C-20, Jalan Medan PB3A,
Seksyen 9, Pusat Bandar Baru Bangi
43650 Bandar Baru Bangi
Selangor

Jom kita tengok apa ada di kedainya. Yang ni adalah "laura ashley pink 2pc" yang berharga RM45. Warnanya quite cantik dan stock yang masih ada adalah bagi 12 bulan dan 18 bulan.

Yang ni budak-budak mesti kenal punya, thomas & friends, ianya round neck dan harga yang ditawarkan adalah RM30. Di samping baju ni, banyak lagi baju thomas & friends.

GAP collar t-shirt pun ada. Memang bergaya kanak-kanak memakai baju macam ni. Saya rasa pada harga RM25 ianya quite reasonable.

Yang merah ni ialah polo. Memang begitu menyerlah dan ianya pada harga RM45, tak sure sama ada before 20% discount ataupun after.

Last sekali baju ralph lauren, RM49 (less 15%). So nak tahu lebih lanjut jom terjah Butik Qalesha @Qalesha Boutique di www.qalesha.com.

11 comments:

sahromnasrudin said...

citer qalesya mmg syiok..watak muhammad tue terlalu baik sgt la..ada lagi ke????

azzey said...

Sharinginfoz: Best plak tgk skirt yang cantik2 tu!

relevan said...

Boleh g shopping ni..

ezzati said...

alahaii..comel2nyaaa

Qalesha said...

Terima kasih kerana sudi buat entry utk blog qalesha.com. utk pengetahuan, harga2 belum diskaun lg...:-)

Joy said...

leh usha ni. myboys suka thomas & friends

Kaseh NazLieza said...

owner butik qalesha adalah my ex office mate...ehehehe..semoga success selalu...

rasp said...

boleh le terjah nanti...

velasrizal said...

eh ada diskaun beli baju ni..

Lagenda said...

Polo Fink tu syantekkkkkkkk!!

hazman aka species1980 said...

hmmm.... dekat la ngan umah parents aku kat kajang.... boleh la terjah jap nanti.... huhuhu