Pages

Saturday, October 30, 2010

Blogger Rina Salleh @Norazrina Mohd Salleh Juara Gadis Melayu Musim 3

Rina Salleh @Norazrina Mohd Salleh adalah Juara Gadis Melayu Musim ke 3. Dapat berita from intizhar dalam entry bertajuk "Juara Gadis Melayu Musim Ke 3, Siapa?" By the way, gambar ni saya cilok ya.

Seperti biasa otai kita eyriqazz juga membuat liputan dengan tajuk "Rina Salleh Juara Gadis Melayu 3" tetapi tekaan eyriqazz sebelum ini adalah Mastura. By the way, Rina Salleh @Norazrina Mohd Salleh ni adalah salah seorang blogger. I am sure ramai yang kenal rina ni.

Mengikut yanmieonline, "Juara Gadis Melayu 3 - Azrina aka Rina Salleh", rina membawa pulang (hadiah kesemua berjumlah RM160,000):
  • Wang tunai RM30,000
  • Set Mutiara Rafflesia bernilai RM120,000
  • Barangan Singer bernilai RM10,000,
  • Trofi Sirih Junjung Gadis Melayu sumbangan ZRA Glocal
  • Jambangan bunga sumbangan Creative Creative Gifts
Tahniah kepada rina salleh kerana menjadi pemenang gadis melayu musim ke 3. Nanti agak-agaknya blogger mana pula ya?

18 comments:

kelhome said...

oohh.. blogger ye beliau ni. comel..

MyZone~theUn4given said...

tahniah buat rina..

shafa said...

Rina Salleh. Kalau tak silap tengok kat fb dia dulu banyak involved aktiviti modeling, dia usahawan juga, beauty consultant pun ya sbb byk bg ceramah, blogger tentunya dll... Tahniah Cik rina!

Amir Izzat said...

tahniah lah buat dia...hurm..dia seorang blogger gak ke? baru tahu la...hehe...

p/s: RM30 ribu..kalau lah den dapat.....ahaks

cik 18 said...

rina memang boleh menang punyer...dia ade style..teringat mase bertarung nak jadi model ngan dia walaupon taw dia sure akan menang..hehe

miss nina said...

baru tahu yang rina join wanita melayu. tahniahlah untuk dia

sahromnasrudin said...

tahniah!!!

LiFe KaMi said...

wah hadiah yg cukup lumayan..
bertuah dia menang..:)

ardinihumaira said...

bertuahnya sis rina kan ;)
dni tengok dia memang berkeyakinan daripada yang lain macam menggeletar sket

luahfikiran said...

SALAM,
LF AKAN JENGUK BLOG BELIAU NI

nadey said...

cun!!!!!!!!!!!! huhuhuh

Kalamhati said...

hehe cilok je..sebab saya pun mencilok gak tu..

pepe pun tahniah utk beliau..=)

velasrizal said...

wah comel gak budak ni..

relevan said...

Hadiah yang lumayan..dia blogger ye..saya pun blogger juga ..hehe!

Anonymous said...

Hey, something is wrong with your site in Opera, you should check into it.

PinQib said...

lawa lar. pakai tudung. bagus. seswai

azzey said...

Sharinginfoz: ooooo, blogger rupanya. ni mesti makin ramai follower ni. tahniah utk beliau!

Rina Salleh said...

terima kasih. alhamdulillah:)