Pages

Monday, October 18, 2010

Mudahonline Pun Nak Copycat Entry, Come On.........

Aik tak sangka ada orang copy and paste my entry. Memang benda ni bukannya baru kan tapi tak perlu le nak salin semua pas tu letak dalam your blog. Entry ni berkaitan dengan bajet 2011.

Ni yang ORIGINAL dan yang ni TIRUAN. Tak pasal-pasal bagi free promo pulak untuk website mudahonline. Ini boleh memberi kesan kepada ranking "google".

Aiman tak marah tapi kena tahu etika blogging ni. Dah tulis kat comment nak tengok feedbackya nanti.

Sebelum ni dah ada (blogger lain) tapi dia dah mintak maaf so kira settle le.

UPDATE: TUAN PUNYA BLOG, MUDAHONLINE DAH MINTA MAAF SO SELESAI

16 comments:

yangbaik said...

ater namapun mudah... nak mudah la... buat apa susah2...opps

DKosongLapan said...

laaa......name gah....dah terkenei pun nak kopicat entri oghang....agak2 leee kalo pun nak kopi....bagi le kredit pade penulih aseiii

Kyuubi said...

dia nak permudahkan kerja dia tu kan.. tu yg jadi mcm tu.. hentam admin dia balik baru padan muka..

Alimaz-Kembara Terasing said...

hai sabau jelah

azzey said...

Sharinginfoz; x sudah2 diaorang ni kannnnn

toyolkiut said...

orang zaman skarg ni malas kan..
semua nak mudah..
x salah cilok orang lain punya artikel, tp olah lah balik guna gaya bahasa kita sndiri, atau kurang2 bg la kredit kt penulis asal kan..
blogger konon..
hahaha...

DaHLia said...

kiranya bro dikagumi ni...:D
entahla, keje dok copy paste yang memang xberkenan...kita susah2 susunayat, dia sedap2 je amek buat mcm ayat sendiri..

Nak disable text selection mcm susah lak ketika saat memerlukan..

sahromnasrudin said...

mmg sesuai dgn nama dia..mudah dalam talian hahahah

Fina Fento said...

amboi. main mudah je mudahonline ni copy paste entri orang. tak beretika lansong lah.

mudahonline said...

i am sori.

the entry from this blog has been removed from mudahonline.com
mudahonline

ardinihumaira said...

apela diorang ni copy entry rang. huhu

rasp said...

haiissshhhh...amik jalan mudah tul dorang nie...

Sharinginfoz said...

dear all: i am sure the owner tak berniat untuk copy dia dah minta maaf, settled

mudahonline: thanks, apology accepted

alin said...

laaa...at least bg la kredit balik or link back ke blog asal... cesss sungguh...

Ieda Al-Habsyi said...

mujur dah minta maafkan, kalo tak..ini boleh mendtgkan marah, hehehe! :)

relevan said...

Ni yang payah nye..jenis nak senang..