Pages

Tuesday, October 5, 2010

Jom Main Bola @Tasik Titiwangsa

Hari minggu bawa anak-anak ke taman ok juga kan. Hari tu pergi ke Tasik Titiwangsa dan berbekalkan sebiji bola layan Danish bermain bola. Yalah dapat tendang sikit-sikit ok juga kan.

Afiqah pun join sama, maklumlah tengok Danish main nak juga. Ok juga di samping dapat mengeluarkan peluh, ianya boleh membuka minda budak-budak, yalah takkan nak lepak kat rumah or shopping complex aja kan.

19 comments:

DKosongLapan said...

Mase awok dudok kat Kolumpo dulu.....sinile tempat awok main bola dulu....itupun main dekat ujong2 tu dengan kengkawan..... maklomler.....kat Kolumpo ni nak main bola padang kene tempah dulu.....kalo tak...tak meghase leee....

ardinihumaira said...

bagus.. menghirup udara segar ;)

amirah said...

betul tu..kena beriadah untuk cergas kan badan..saya ni nak tggu anak besar sket, tak sabar nak bawak pergi taman..

sahromnasrudin said...

salam..dh besar anak awak??? saya ingat bujang lg???????

~aSHa~ said...

aktiviti riadah bersama anak² mmg penting dan menyeronokkan....

lakukan setiap minggu..

kami hari2 dok layan anak main basikal skrg ni...eheheh

eelobor said...

aktiviti sihat tuh bro...

sarah-najwan said...

zaman last dok KL thun 2004 je rajin dtg sini..tgk org main racing kete kecik...hehe

Kyuubi_85 said...

lagii best dari lepak kat shopping complex kan? dpr keluar peluh, lebih sihat :)

maslinamansor said...

budak2 bila bawa pergi jalan mana2 pun mereka akan suka asalkan luar dari rumah...

Bila ada aktiviti macam nie, secara langsung mengeratkan hubungan keluarga.

Kazaztan Team said...

alahai.. nak gie tasik titiwangsa tu pun selalu jam...main kat area tmn perumahan aje la

velasrizal said...

memang best beriadah kt tasik ni. kalo dpt bawak awek lagi best

Lagenda said...

hepi je bila tgk anak2 seronok bermain

relevan said...

Seronok beriadah kat Tmn Tasik Titiwangsa ni..masa muda muda dula kerap juga kesini..

AngahSayang2314 said...

wah.... afiqah pun joint main bola hehehe tapi sesekali tak salah gak kan bawa anak gi taman

rasp said...

best dapat gi camni...
i pun prefer bawa kids main2 camni dari terperuk kat umah & shopping kompleks..

lydzar said...

dh lama sgt tak beraktiviti kt luar mcm ni. anak2 kecik sgt lagi takut dorang sesat dlm orang ramai je

azzey said...

Sharinginfoz: sker gak tgk budak2 main bola ni....:)

~ ReD ~ said...

lama x g tasik Titiwangsa tu. last sekali masa ada eye on Malaysia tu je..

Aktiviti Bloggers Yang Mengeratkan Silaturrahim

CT said...

kita pn dh lama tak gi tasek...bgs riadah ni tp kita MALAS...hehehe...jom jd follower kita lak...