Pages

Thursday, October 14, 2010

Income From Tapak Iklan

Masih ingat lagi tak entry pertama mengenai tapak iklan di sharinginfoz? Entry ni pada 3 Ogos 2010.

Tak sangka selepas entry tersebut disiarkan, ada 4 iklan yang berjalan sehingga 30 September 2010 dan hasilnya dapat RM35. Oklah suka-suka dapat gak kan.

Selepas tu second round iklan ada 4 iklan disiarkan sehingga 31 Disember 2010 termasuk adorable muslimah yang renew. So kali ini, RM80 dapat dikumpul. So secara keseluruhan bagi tempoh ini dapat RM115. Ok juga di samping itu blog menerima secara purata 1,000 UV sehari. So kalau yang berminat nak iklan boleh lagi, check it out.

16 comments:

azzey said...

Sharinginfoz: rezeki tu......kalo dikongsi bersama pon bagus jg...heh3....

luahfikiran said...

SALAM,
TERIMA KASIH ATAS INFO. LF MASIH BERFIKIR2 SAMADA BLOG LuahFikiran menyediakan ruang iklan.

ardinihumaira said...

dni ingat nak selaraskan harga iklan blog sama dengan blog sharingfoz dan zie.. hehe... sebelum ni dni punya uv tak banyak kadang2 sampai 700 je. sekarang 2000 uv, zie pun suggest supaya dni selaraskan sahaja.. hehe.. InsyaAllah

;) tahniah sharingfoz!

lydzar said...

congrates!

selain drpd dgn pendapatan nuffnang, boleh jugak generate income ngn iklan2 ni kan

DKosongLapan said...

wahhh....bagoih tuuu....sambei2 berblog...sambei tambah pendapatan.....

Eyriqazz said...

tahniah bro..masyuk..hits pun dah makin mengancam..cayalah..

amirah said...

teruskan usaha bro nik..!!

sahromnasrudin said...

semoga usaha murni ini dapat memperkembangkan lagi perniagaan usahawan bumiputra kita :-)

Lagenda said...

rejeki jgn ditolak...

P/s: Buleh mak dptkan email en sharing?? Ada sket pertanyaan dan tunjuk ajar dr en sharing diperlukan.

yangbaik said...

minat tu memang la minat
cuma tak der ape yang diiklankan
ada syor yang terbaik...?
tq

Cik Nurul said...

Salam, berapa harga sewanya ye??

Sharinginfoz said...

dear all: thanks a lot for your support

ardinihumaira: saya punya RM10 per month, for me it is ok tak selaraskan, style masing-masing kan..... apa yang penting dioarang tahu berapa hits kita

eyriqazz: masih banyak nak belajar

lagenda: boleh e-mail niksuhaimi77@gmail.com

yangbaik: boleh aja, belum cuba belum tahu kan

cik nurul: RM10 sebulan tapi saya selaraskan iklan ni sehingga 31 Disember 2010, so RM20 for 2 bulan++

azzey said...

Sharinginfoz: dtg blog sy amik award ek!

maslinamansor said...

tambah juga pendapatan setiap bulan.

relevan said...

Side income yang bagus..

kakyong said...

tahniah...
UV mantap.. sure ramai berminat nak letak iklan..