Pages

Wednesday, October 13, 2010

dresskami.blogspot.com @Beautiful Bundle Dress

dresskami.blogspot.com @Beautiful Bundle Dress menjual pelbagai jenis bundle dress untuk wanita. Mengikut kosmo, "dres terpakai bawah RM20", Siti Soleha Md. Salleh (23) dan Mohd. Nazim Muhammad Nazri Lim (23) membuat satu kelainan dengan menjual dress bundle melalui blog mereka, dresskami.blogspot.com.

Memang pelbagai jenis bundle dress yang ada dan of course harganya sangat murah. Mereka mengambil stock bundle dress daripada pembekal secara pukal @RM400 to RM500 per 100kg.

Bundle dress yang dibeli akan dibasuh sendiri (kalau sedikit) or dihantar ke dobi dan sebelum hantar kepada pelanggan ianya perlu bersih, wangi dan diseterika.

Mengikut tuan punya dresskami.blogspot, bundle dress ini mendapat sambutan yang baik daripada golongan pelajar kerana sebagai pelajar sudah tentu mereka kurang mampu membeli dres yang mahal.

So kalau nak tahu lebih lanjut bolehlah lawati dresskami.blogspot.com @Beautiful Bundle Dress.

14 comments:

sahromnasrudin said...

ini CSR ke???

izee said...

best jugak nii..terjah2

ardinihumaira said...

wahhh gojes2 baju tu ;)

Alimaz-Kembara Terasing said...

hmmmmmmmmmmmmmmm..... dress labuh tak dak ka....

maslinamansor said...

mas dah lawati blog Beutiful Bundle. Memang murah pun... siap pernah masuk paper lagi

Kazaztan Team said...

ehhh baju last tu lawa

toyolkiut said...

comel2 dress ni..
blh order pos tak?
minat jg ni..

izee said...

mintak izin share skit info ni kt sy ek.n de link jgk blog u.tgk laa.mohoh izin.

Sharinginfoz said...

sahromnasrudin: sekali sekala CSR kan, anyway sharing is power

alimaz: ada juga tapi kebanyakan yang tak ada lengan @lengan pendek, apa lagi untuk tidur malam le

toyolkiut: ok aja, lawati le blognya

izee: no problem, kongsi jangan tak kongsi

izee said...

izee dah btulkan dah.. :)& thanks for the useful advise.really help me familiar with the whole tools as well. thanks!

J.M.R said...

tekan2je keyboard, dh dpt beli bju skang...:-)

DKosongLapan said...

sendighi punye ke??? means blog tuu

relevan said...

Bagus beli bundle jimat kos..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

semalam rasanya terbaca kat paper pasal belog ni.