Pages

Sunday, October 3, 2010

Keputusan Terkini / Semasa TM Piala Malaysia 2010 (Latest Malaysia Cup Results) 3 Oktober 2010

KEPUTUSAN TERKINI PIALA MALAYSIA (9 OKTOBER 2010)-LATEST

Keputusan tamat perlawanan: terkini / semasa TM Piala Malaysia 3 Oktober 2010:
  • Negeri Sembilan 2-2 Kelantan

  • PKNS 3-2 KL Plus

  • Pahang 0-2 Terengganu

  • Sabah 3-2 Kuala Lumpur

  • Kedah 0-0 Johor FC

  • ATM 0-1 Perak

  • T-Team 1-2 Selangor

  • Felda United 0-5 Perlis
PREVIOUS ENTRY
Result terkini / semasa TM Piala Malaysia 3 Oktober 2010 akan dikemaskini setelah semua perlawanan tamat. By the way, pada malam ini semua games akan bermula pada pukul 8.45 malam kecuali di Sabah (8.15 malam):
  • Negeri Sembilan vs Kelantan

  • PKNS vs KL Plus

  • Pahang vs Terengganu

  • Sabah vs Kuala Lumpur

  • Kedah vs Johor FC

  • ATM vs Perak

  • T-Team vs Selangor

  • Felda United vs Perlis
Perlawanan malam ini adalah game yang ke 4 daripada 6. Sangat penting dan semua pasukan perlu berusaha keras untuk memastikan tiket ke suku akhir Piala Malaysia 2010

5 comments:

@rtzam said...

Aku Sokong Johor FC,Anak Jati Johor..hehehe
_____________________________________
Recent Post:Free Badge Tak Nak Merokok

LiFe KaMi said...

Perak tak main ke hari ni bro..:)

Sharinginfoz said...

life kami: main bro lawan ATM, ada kat atas tu

Mr.Q8 said...

viva viva selangor,
gergasi merah bila sudah marah,
kibarkn bndera Selangor juara

relevan said...

sedih sedih..Pahang kalah lagik..