Pages

Monday, October 18, 2010

Jom Breakfast @KFC

Jom sekali-sekala kita breakfast kat KFC le pula. Yang ni set nasi lemak, kalau tak silap RM5.00 before tax. Not bad le, ada ayam sekali kan.

Yang ni macam biasa le burger ada ayam plus telur @RM4.80 before tax of 5%.

Anyway set breakfast ni didatangkan bersama dengan air, normally ramai yang ambil teh or coffee tapi saya lebih prefer orange juice (twister). So apa lagi jom breakfast kat KFC.

17 comments:

Kaseh NazLieza said...

samala...smlm pon lieza bf kt kfc...tp bf kul 12...ahahahah

sahromnasrudin said...

huhuhuh..aku duk kampong..nak gi KFC kne gi bandar..seminggu sekali baru turun bandar huhuhuhu

ardinihumaira said...

burger tu perghh lazat :D

saya_arief said...

sodapppp..

SyUhAdA said...

pg2 dh mkn kfc..

relevan said...

Selamat bersarapan pagi :)

velasrizal said...

tak sangka de plak menu ni kt kfc

Ieda Al-Habsyi said...

laki aku mesti suka nasi lemak ayam tu :)

maslinamansor said...

dulu selalu juga breakfast makan kfc sebab balik dr kg turun Puduraya. Sekarang dah jarang...

mahira oya said...

lazatnya..

Kazaztan Team said...

amboi org kaya...

rasp said...

menawan sungguh burger dia :)

DKosongLapan said...

dah lame tak pegi KFC.....maklomle MekD baghu bukak dekat ghumah..... tak tau pun ade set breakfast...... nak kene terai niii.......

Anna Boleyn said...

uhuk uhukkkk.... nak sikit!!! huhu teringin nak mkn kfc tetiba.

sw33tdarling said...

promo free nampak...? kasi orang terliur jer... huhuhuhu

Alimaz-Kembara Terasing said...

sedapnyaaa....tapi kfc arau pepagi penuh/....

azzey said...

Sharinginfoz: Jom KFC!