Pages

Tuesday, October 26, 2010

Tudung Murah @Sofia Aflah Tudung

Memang betul tudung yang murah @Sofia Aflah Tudung jika dibandingkan dengan tudung-tudung lain yang terdapat di pasaran ataupun di kedai-kedai alam maya. Yang kat atas adalah tudung safa yang mempunyai 2 layer (chiffon dan lycra) dan awning thai silk. Ianya cantik boleh dikenakan dengan macam-macam jenis pakaian dan sesuai untuk dipakai di mana-mana majlis sekalipun sama ada formal ataupun tak.

Yang ni adalah tudung syria, berharga RM13 dan stocknya amat terhad dan menggunakan fabrik lycra korea. Memang cukup santai dan warnanya sangat lembut.

Selendang cotton juga ada dijual di sofia aflang tudung. Tudung berbelang-belang ini senang dibentuk, lembut dan tidak licin. Pada harga RM8 ianya "value for money".

Tudung lycra bercorak ini tidak kurang juga cantiknya. Pada harga RM30 ianya boleh memberikan kelainan kepada si pemakai. Boleh dipakai dengan blaus dan kurung kosong. Stock adalah terhad kerana Sofia Aflah Tudung hanya menawarkan satu corak setiap design.

Tudung ini ditawarkan kembali setelah mendapat permintaan yang tinggi. Pada harga RM34, tudung yang menggunakan kod Aafiyah ini menggunakan awning thai silk dan juga batu swarocski. Yang penting kain yang berkualiti dan tidak panas.

So ingin mengetahui lebih lanjut jom lawati Sofia Aflah Tudung or boleh hubungi aflahtudung@gmail.com.

16 comments:

velasrizal said...

comel2 la model dia.. blh anto resume kat emel dia tu

Cik Nurul said...

boleh email pada nurul tak berapa harga sewa iklan disini ye email ke puyu_pendot@yahoo.com

sahromnasrudin said...

comelnya!!

fairus said...

Beli tudung dengan orangnya sekali boleh? :p

~aSHa~ said...

eheheh comey tuan punye blog tu...
semoga berjaya dlm perniagaa..

akan ku singgah

icee-yah said...

memang cantikkan model + owner tu...:)

Mata Hati said...

saya vote SL4...hohoho

nak berkenalan dgn model tudung tu boleh tak? huhuhu

SyUhAdA said...

okeh..
nak gi tgk dlu~

Kalamhati said...

thanks 4 introducing dis blog..=)

DKosongLapan said...

ingatkan Encik sharinginfoz kite yang meniaga tadiii....

azzey said...

Sharinginfoz: tudung cantik sama mcm model yg menggayakannya pun cantik!

relevan said...

Beli tudung untuk awek..

Halimkk said...

yang jadi model tu owner dia ker?

ardinihumaira said...

cunnya tudung dia :D

Sharinginfoz said...

fairus: alamak dengan tuannya sekali nak beli, nampak gaya jadi laman cari jodoh pulak nanti

halimkk: lebih kurang begitulah ceritanya

Anonymous said...

Tudung budak cm ni warna pink ada x?..