Pages

Sunday, October 24, 2010

Betul ke Sharing Entry kat Facebook Lebih 100?


Buka blog pagi tadi tengok ada 116 orang share entry "Kelantan vs Kedah: Separuh Akhir Piala Malaysia". Macam tak percaya aja, ramai sangat yang share or just click aja. Tak kisahlah yang penting diharap entry yang ditulis boleh membantu orang yang ingin mencari sesuatu maklumat.

Kalau teliti data bagi pengunjung semalam, lebih 100 orang masuk blog ini melalui facebook. Memang ramai betul yang berminat dengan piala malaysia. Kalau macam tu, final yang akan berlangsung Sabtu depan dianggarkan lebih ramai lagi peminat. Maklumlah ianya seperti replay FINAL PIALA MALAYSIA yang mana Kelantan vs Negeri Sembilan tahun lepas dengan keputusan berpihak kepada Negeri Sembilan 3-1.

13 comments:

Encik Tikus said...

ramai peminat kelantan kott ;P

Kyuubi said...

aku tak minat mana2 pasukan. hehe

azzey said...

Sharinginfoz: ramai peminat tu...

nur said...

betulla tu.. wah.. gempak blog ni
ALL IN ONE

Anna Boleyn said...

hehe mesti update pasal citer kelantan vs n9 nnti. ;)

ada buat 1 entry khas untuk sharinginfoz dan lain lain. jom tengok kat sini :

Mission 1 accomplished! – Saya buat yang TERBAIK untuk balas jasa pengomen di HLN… XD :)

PinQib said...

isk.. congratzzz


Latest entry di:
Kisah ikan keli
Serangan tiga penjuru
Happy Bday Bunga

eelobor said...

tak sabar menanti....

ardinihumaira said...

wahh cayalah :D

sahromnasrudin said...

AKU HARAP PENGADIL YG MENANG HAHAHAHAH

Luqman Al- Hakim Bin Foaad said...

assalam.
tahniah.
semakin berjaya.
harap2 akan terus cemerlang.
;)

relevan said...

Ramai suka bola..makan bola tidor pun bola..

darkbatman said...

mcm ner nk tgk aaa?

Sharinginfoz said...

darkbatman: boleh check link ni
http://www.betatemplates.com/2010/06/add-facebook-share-button-in-blogger.html