Pages

Monday, October 25, 2010

Dapat Goodies from Dutch Lady

Masih ingat lagi tak dengan entry "beli dutch lady, dapat tupperware...". Ini betul2 bukan main-main. Yalah memang selalu juga minum susu dutch lady ni, then kumpul lah keratan sebagai bukti pembelian. So guess what ni le hadiah yang dapat.

Memang requested tupperware banyak juga ni sampai satu kotak diaorang hantar. Boleh gak simpan-simpan makanan dalam bekas ni kan. So sambil-sambil minum dapat juga something kan?

16 comments:

DKosongLapan said...

uiiii...banyak nye tuuu....... tupperware....banyak takpe...bergunee.....

yangbaik said...

sukanya dapat goodies, kalau buat GA okeh gak kan... hehehe

lydzar said...

wah ini memang betul betul bukan cobaan..

best la dapat tupperware ni..saya pon suka..

tp selalu lupa nk simpan bukti pembelian isk isk iskk

Kalamhati said...

waah!bestnye..tahniah!=)

azzey said...

Sharinginfoz: byk dpt tupperware tu. elok jg, coz byk gunanya nanti......

p/s: nak 1 tupperware free blh?....hi3..

darkbatman said...

hahaha..best woo.. bkn murah harga 1 tupperware!

nadey said...

wwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beshnye slalu dpt minum air susu dutch lady tu hhuhuhuhuhuh

ardinihumaira said...

dni pun pilih yang ini ^___^
tapi belum sempat snap gambarnya lagi. best kan kan :)

black_mel said...

wah..bnyknya tuppaware...berguna tu nnti...

relevan said...

Boleh buat bekas bekal untuk pergi kebun..

sahromnasrudin said...

TUPPERWARE nie terkenal betul kan

kyuubi said...

wah dpt pula tupperware free ye.. bgs2.. bnyk guna nih

PinQib said...

bnyk nyer, leh simpan kueh raya tahun depan

Latest entry di:
Aku dan makanan

Yatre Hayati said...

buat isi kueh raya pown ok. sedondon 8 :)

SyUhAdA said...

wah..
bes..bes~

amirah said...

wah2..bestnya..sangat best..