Pages

Tuesday, October 12, 2010

Siapa Pergi Nuffnang Glitterati Plus Meeting

Just nak tanya siapa confirm pergi ke "Nuffnang Glitterati+ Open Meeting" yang akan diadakan pada pukul 10.00 pagi hingga 2 petang, 16 Oktober 2010 (Sabtu) bertempat di Taylor's University, Subang Jaya? Kalau tak ada apa-apa ingat nak juga join benda alah ni. So siapa yang nak pergi?????

Ni e-mail yang saya dapat from nuffnang:

"Dear Nuffnanger,

Thank you for your interest in finding out more about the Glitterati+ club! You're cordially invited to the Glitterati+ Open Meeting happening at;

Date: 16 October 2010 (Saturday)
Time: 10 am - 2 pm
Venue: Taylor's University Lakeside Campus, Lecture Theatre 12

As we'd like to have as many Nuffnangers with us as possible for the meeting, this would be a single invite only. If you'd like to come for the meeting, kindly confirm your attendance by sending an email with your name and blog URL to glitteratiplusmy@nuffnang.com before 12 pm on 13 October 2010 (Wednesday).

We look forward to receiving your confirmation email :)

Cheers,
Teoh Xinxian
Blogger Relations
Nuffnang Sdn. Bhd "

23 comments:

sahromnasrudin said...

saya tak pi..jauh...la

Kancilbiru said...

macam nak pergi tapi ada kelas petang tu...

nairaariaa said...

waa..best nyerr...hee~,meeting with all blogger=)

Ieda Al-Habsyi said...

teringin bebeno nak pegi apekan daya...jauh la pulak, nuggnang...mai la ipoh...waaaa!!! :)

ardinihumaira said...

sobs..tak berpeluang sebab jauh...

nur said...

seronoknye ye dapat jemputan..

ALL IN ONE

kak ina kl said...

kalau gi boleh lah kita berjumpa nanti yer..

eyriqazz said...

saya confirm pergi..hik3..jom3 meriahkan sekali

DKosongLapan said...

uiii mike dapat jemputan???...maknenye mike oghang penting dalam duniye blog nii......awok ni lame algi laaa baghu dpat jemputann

relevan said...

Mungkin pergi dan mungkin juga tidak..

noor afzan said...

huh..
saya tidaklah free masa itu.

velasrizal said...

xdpt join..exam next monday tuu..

aSmiDar said...

Jauh la..kalau dekat konfom g..huhu

aSmiDar said...

Jauh la..kalau dekat konfom g..huhu

LiNda said...

baca jek ..

SyUhAdA said...

tak pegi..~

akiss ferrero. said...

dpt jemputan, tp tataw nk pergi cmne, sorang2 ;p

azzey said...

Sharinginfoz: x dpt jemputan ponnn.....

amirah said...

jauh..memang susah nak pi..

Sharinginfoz said...

dear all: hmm nampaknya ramai yang tak pergi ni, hmmmm nak pergi ke tak, tunggu....

D08, azzey: yang ni bila kita hantar e-mail kat diaorang, dapatlah jemputan

ProfHariz said...

Kalau di penang confirm.. hehehe :p jauh weh

Vinnie said...

Saya attend meeting ni ... first time attending event... tak kenal sesiapa pun... takut nak pergi... tapi I tak kisahlah.. ingatkan nak bawa kawan tapi dapat single invite only... so, kita jumpa kat sanalah ek??

Tn.Punya said...

ni baru je balik dari meeting..ramai blogger yg dtg..aku kenal eyriqazz je..hehehe

aku baru je update blog pasal meeting tadi
http://myvitrd.blogspot.com/2010/10/nuffnang-glitterati-plus-open-meeting.html..