Pages

Sunday, October 10, 2010

Segmen Kenali Blogger: Kancilbiru @ini belog saya

Guess what, ni pukul 10.10 pagi 10 Oktober 2010, so blogger yang ingin kita dekati pada 1010 10.10.10 adalah kancilbiru @ini belog saya. Secara ringkasnya kancilbiru adalah:

"A Programmer. A Wife. A Blogger. Welcome to my humble blog. Do love Kancilbiru as much as I do.. ^__^"

Entry pertamanya bertajuk "first entry..... live from KLCC".

Memang aktif berblogging, tengoklah ini ialah cek yang kedua diterima. Jumlahnya RM200++. Not bad kan, memang blogging boleh buat duit.

Banyak juga entries mengenai makanan antaranya ialah A&W. Baca entry ni terasa nak pi kat A&W tapi nasib baik dah kenyang kan.

Aik, apasalah tiba-tiba ada gambar eyriqazz dan lisa surihani pulak? Nak tahu lebih lanjut jom terjah. Apa yang kancilbiru said about eyriqazz? "Tengok tu mata GTO stim dapat ngendeng Lisa Surihani..."

Tengok ni dapat RM360 melalui instant cash. Memang cukup rajin.

Sorrylah nak citer lagi pasal makanan, yang ni masa kancilbiru makan kat pizza hut. Mana satu kancilbiru? Cuba anda teka, kalau dah kenal tak payah le teka ya. Jom apa lagi terjah kancilbiru.

14 comments:

noor afzan said...

kancilbiru mmg blogger glemer.
bestfren sumi kan.

Kancilbiru said...

owh terima kasih sebab menreview kancilbiru...hehehe..terharu den!

sahromnasrudin said...

tudung purple, baju hitam belah kanan sekali...orang kedah tue wei..sungai petani mali wooo.....

velasrizal said...

mmg x jemu baca blog dia ni

hamzah ian said...

wah... kancil biru.. hehehe..

baru perasan ade gmbr eyriqzz ngan lisa.. grr..

jeles ah

toyolkiut said...

slalu jg singgah situ..
menarik jg mcm kt sini jgak..

darkbatman said...

aku kenal name dia..owner dia ak x pernah bersua muka..hehee

Carl Samsudin said...

kancil biru memang best! bila nak story pasal belog Carl Samsudin pulak?

nursarah puteri biru said...

yang pakai tudung purple tu kan. hhe

ardinihumaira said...

kancil biru yang paling kanan! hehe..


p/s;alamak... special entry dni besok punya schedule untuk kancil biru ada lebih kurang intro entry ni tau... hehe... siesly... :D

kakyong said...

kakyong pun selalu gak ke blog si kancik biru ni...

PinQib said...

haha.. unik namanyer kancil biru tu ;)



Jum Singgah yer
Latest entry di:

Kehebatan 2010 hanya untuk….

relevan said...

Salam Kancil Biru..

maslinamansor said...

siapa KancilBiru...?
hehehehe