Pages

Monday, October 11, 2010

Metered Earnings Ads, Iklan yang sudah mati

Inilah iklan buffered earnings yang sudah mati (metered earnings ads) semenjak bulan June sampai September. Thanks nuffnang for assigning the ads kat my blog, nanti bolehlah bagi lagi ya. Yang paling tinggi pernah dapat ialah mary france bodyline berjumlah RM74.70.

Terima kasih juga diucapkan kepada semua pengunjung yang tak jemu-jemu membaca tulisan saya.

12 comments:

ardinihumaira said...

bestnya iklan mary france tu;)



dni tak ada BE langsung dan tak dapat pendapatan pun minggu lepas. sedih ni.. sobss... hari ni pun iklan nuff tak ada juga kat blog... tatau nape.. tuka domain je terus kurang dapat BE. masa guna blogspot jarang tak de BE... heran gak dni. huhu...

sahromnasrudin said...

tahniah!!!

relevan said...

Rezeki beb..

Bro Framestone said...

Banyak sih die dapat he...23x

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

azzey said...

Sharinginfoz: Rm74.70......byk tu bro!

amirah said...

teruskan usaha bro..!

ProfHariz said...

Wow.. Sangat banyak... I Like...

velasrizal said...

pergh.. rm74 bayak tu..murah rezeki btol..

maslinamansor said...

paling tinggi mas dapat 0.50 sen...hehehe

ken said...

banyaknya.. saya pun mau =)

izee said...

congratzzz2..bl la nk dpt perasaan hapii mcm ni ek..hehee

PinQib said...

hehe.. syabbas mere bete.. wakaka