Pages

Saturday, October 23, 2010

Siapa Nak Header Percuma?

Memang betul, header percuma untuk semua. Inilah contoh header yang telah dibuat oleh bighandesign. Memang sangat jarang sekali blogger yang bermurah hati untuk memberi kepada orang lain secara percuma. Memang cantik dan sesuai dengan citarasa semua. Blog sharinginfoz? Tak apalah buat masa ini masih gunakan yang lama.

Mudah saja untuk mendapatkan header ini:
  • Ikuti blog bighandesign melalui follower, twitter, facebook or feedburner
  • Tekan button order now dalam entry free header
  • Isi borang dengan lengkap dan betul
  • Isi maklumat dan upload gambar anda
  • Hantar
Tapi kalau anda nak kelainan boleh hantar idea sendiri dengan bayaran yang berpatutan. So apa lagi FREE HEADER untuk semua.

12 comments:

My Little Diary said...

salam,
he3x... benda free sapa taknak ye tak?


entry terbaru"dia tambah cawangan"

ardinihumaira said...

bestnya dapat header free :D

Tn.Punya said...

wah menarik ni..macam best je bro.. hang tak ingin nak tukar header ke?

ProfHariz said...

Wow.. peluang bertukar nie :)

kakyong said...

header kakyong ari tu pun free jugak.. anish buatkan...

bagus la blogger yg buat kerja amal mcm ni... tahniah

PinQib said...

murah atii gilak

Latest entry di:
Shane, si jutawan Youtube
Kau ni tak up-to-date-larh

Pjaz a.k.a kud0o said...

bestnyer dapat header freee..
weeeeeeee :)

Azwan Azmi said...

macam kenal je header atas sekali....huhuh.. memang cantik headernya..boleh la dapatkn..free aje

velasrizal said...

usahawan header rupanya.. baguslah blh tmbh income

azzey said...

Sharinginfoz; cantik!

relevan said...

Kome pun dah dapat Free of Charge..

Rara Nasiha said...

menarik! :)