Pages

Friday, October 22, 2010

Promosi Airasia: Hari ini, 22 Oktober 2010 (Pukul 11.00 pagi hingga 4.00 petang)

Airasia kembali lagi dengan promosi hebat untuk hari ini aja, 22 Oktober 2010 hanya dari pukul 11 pagi hingga 4 petang:
  • Booking pada hari ini dari 11 pagi to 4 petang
  • Penerbangan pada 1 hingga 30 November 2010
  • Harga serendah RM55
  • Antara destinasi-destinasi adalah Kuala Lumpur, Pulau Pinang, Kuching, Jakarta, Bandung, Bali, Bangkok, Medan dan banyak lagi
Untuk mengetahui lebih lanjut boleh lawati airasia dan jangan lupa baca dulu terma-terma dann syarat-syarat sebelum buat booking ya.

17 comments:

makdara TERdiva said...

ku terjah sekarang jugak.. :)

sahromnasrudin said...

ala...takde dr LCCT pun???

Lepixie said...

wahh~ tenkiu2 sebab mmg nak beli tiket flight pun.. ok nak beli skrg gak! :D

lydzar said...

selalu give up nk buat booking. asek ada error je kt website dia..

eelobor said...

KB termasuk sekali ker....boleh booking gak tuh

Magrib said...

x dak pown... x de promotion pown...

Mata Hati said...

boleh save duit kali amik flght hari jumaat.. yahoo

siti murni said...

jap nak gi intai2 web airasia..mmg plan nak travel nov nanti...tq..tq

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nak naik katebang jugak !!
(cr anak me sebut kapalterbang)

|| NaFiRaa || said...

hehehe... x tau nak gi bercuti ke mana.. boleh gittu??

My MiRa said...

amboi2.....proote air asia ek..hhwheheh

Tn.Punya said...

wah bodek ye..hahaha..takpe2 janji kasi info dah ok tu..aku nak g mana ye.. ada 1 jam lagi ni sebelum close counter

AngahSayang2314 said...

iskkk terlepas la pulakkkk baru nak book utk abah gi honey moon 6/11 nie birthday dia

rasp said...

now everybody can fly kannnn...

PinQib said...

best nyer naik plane ^^

Check out on these:!

Latest entry di:
Teknik Seks: Ikat dan raba!
Header guna adobe. Pinky!

relevan said...

Jom naik kapel terbang ramai ramai..

azzey said...

Sharinginfoz; ade ke yg x berani naik kapal terbang?