Pages

Friday, October 1, 2010

Sharinginfoz Sifu Fitrihadi.com? Tak Le

Ni lah apa yang ditulis oleh fitrihadi.com mengenai sharinginfoz. Saya adalah salah seorang 10 pengomen terbanyak di blognya bagi bulan September 2010. Fitrihadi describe sharinginfoz as:

"ni lah sifu I dalam dunia blog ni.. sometimes i curi idea dia untuk naikkan nama Fitri.com ni di arena blog. heheh korang terjah ar blog dia. banyak sungguh info yang korang bleh dapat."

Alamak sifu pulak dipanggil, saya masih banyak nak belajar, kalau eyriqazz memang le patut. Apa-apa pun thanks fitri for the entry.

10 comments:

babyblogger said...

hahaha bro mmg otai la..saja tak nak mengaku la tu

Lagenda said...

huaaaaa...mak pun nak tuan guru gak! Sila beri tunjuk hajar pd mak apa2 yg ptt ye. Terima kasih in advance..

ardinihumaira said...

;) tunjuk ajar ku sifu

al-lavendari said...

baguslah tu .. itu satu penghargaan yang ikhlas. tak rugi kan bantu orang !

sahromnasrudin said...

salam bro..awak mmg best la..sentiasa merendah diri huhuhuhuh

kyuubi said...

bro memang dah otai pun :)

velasrizal said...

bgus la de yg mghargai..

Fitrihadi.com said...

hehehe actually ada cara blogging bro yang saya ikut..kira jadi sifu dalam diam ar..

anyway thanks banyak-banyak sebab jadi antara pengkomen tegar dalam blog saya :)

relevan said...

Itu tanda kamu sentiasa disenangi bro..

rasp said...

u memang dah layak jadik sifu le bro...