Pages

Monday, October 4, 2010

Souvenirs From Australia

Ni le dapat souvenirs dari Australia. Memang unik kan? Tak dapat pi sana, dapat goodies pun OK le. Ianya pemberian in-law yang ada seminar kat sana. Hmmmm nanti kalau pi jalan mana-mana bagi le lagi, boleh kumpul kan.

Yang kat tengah tu boomerang, teringat masa dulu-dulu main benda alah ni. Memang sangat pelik kan bila kita baling ianya datang kembali kat kita tapi kena hati-hati kan takut tak tertangkap.

Yang kat kanan dan kiri tu Koalo. Benda alah ni memang specific kat Australia kan, macam orang utan from Malaysia le.

20 comments:

azzey said...

Sharinginfoz: Best gak dpt goodies ni...

ardinihumaira said...

:) bestnya dapat souvenir...
koala memang best. kalo dapat peluk koala dan bergambar ngan dia oooh bestnya:D

noor afzan said...

uu..sebenier sapa bagi tu eh?
best2.

relevan said...

Cantiknya..bertuah si penerima..

amirah said...

boomerang jenuh nak mainnya..hehehe..kena byk practice baru terer kalau tidak takut gak kalo kena kepala..heh

velasrizal said...

koala yg memegang souvenir.. nice..

sahromnasrudin said...

salam..leh bagi kat kami erk hehehehe

the bert said...

dulu time tgok keluang man men boomerang..teringin gak nk ade satu..

L@n@ said...

very cute!!..

eelobor said...

wah...seminar sampai ke sana.

yangbaik said...

memang cantik... ingat tadi nak buat GA ker... untung dapat in law pi seminar jauh2 gitu..

DKosongLapan said...

memule dapat souvenir dulu...kendian dapat le meghase ke sane pulakkk

Melati Qistyna's Mummy said...

isk, best nyer dapat adiah.. x dpt p skang kite berangan dl... mana tau 1 ari nanti dpt p lak.. :P

Sharinginfoz said...

azzey: memang best dapat benda-benda fre esp yang pelik2

noor afzan: abang ipar yang bagi

amirah: masa dulu2 main juga buat sendiri ngan plywood

velasrizal: memang cute kan

eelobor: jauh gak kan seminar ni, nak juga pergi

D08: he he he harap2 dapat le prgi suatu hari nanti

sarah-najwan said...

salam..
saya berkesempatan pi aussie bulan jun lepas..melbong..

sempat la soping2 brg2 gini kat victoria market...bestttt..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

lau kengkawan g australia musti dapat koala.. kalau dapat koala musti kengkawan dari australia..

hehehehe :D

AngahSayang2314 said...

wah untung la.... best kan kalau pergi mana2 org ingat kita kan??? tahniahhhh

Anna Boleyn said...

wah aussie tu. teringin nak ke sana. huhu

p/s ; bro, hope boley komen sikit kat my latest entry. sj try bakat promote brg org. tp x tau lah okay ke idak. looks attractive ke tak.

PinQib said...

dulu nangis sbb kuku koala tu patah. koala tiruan aje


Jum Singgah yer
Latest entry di:

Shocking Fact about Justin Bieber!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bestnya dpt goodies.aku pun ada seekor beruang koala tu :P