Pages

Sunday, October 31, 2010

Segmen Kenali Blogger: shahromnasrudin @Probitas Et Fides

Segmen kita minggu ini bersama shahromnasrudin @Probitas Et Fides. Ramai yang kena blogger shahrom ni. Memang cukup rajin blogwalking dan juga komen kat blog.

Entry pertama adalah pada 28 May 2009 dan sekarang ni mempunyai 215 followers. Mengikut profil, shahrom secara ringkasnya:

"Seorang pemuda yang berasal dari Klang, Selangor. Dilahirkan pada 18 Julai 1981 dan sudah berkeluarga. Bersekolah di sebuah "high school" di Klang. Kini, berkelana di selatan tanahair."

Memang banyak dapat awards dan menunjukkan shahrom ni memang seorang yang dikenali oleh bloggers dan dihargai usaha berblogging.

Suka dengan entry ni mengenai "tidur waktu tengah hari". Saya pun suka, lepas aja bangun rasa segar tetapi jangan terlebih tidur sudahlah.

Rasanya shahrom memang hardcore peminat selangor ni. Memang dia happy betul bila selangor dapat menjadi juara liga super 2010. Banyak juga entries mengenai sukan terutamanya bola sepak.

Entries mengenai makan pun ada kat sini. Apa lagi kalau tak nasi lemak, makanan kegemaran rakyat malaysia. Nak tahu macam mana nak buat nasi lemak apa lagi terjah ya.

Nanti nak masuk musim cuti sekolah kan. Banyak kemalangan yang terjadi kan? So hati-hati di jalan raya.

So nak tahu lebih lanjut jom terjah shahromnasrudin.

17 comments:

LiNda said...

Oooo..
ini budak sharomnasrudin
saya kenal , kenal
rajin komen di blog saya .
:)

Gud luck ok !

ardinihumaira said...

jum3 kita ke sana ;)

SyUhAdA said...

nak gi terjah la~

velasrizal said...

memang seorg blogger yg rajin dia ni

Mata Hati said...

nice blog..nak kenal gak ah..

LiFe KaMi said...

kami memang da kenal shahrom ni, entry dia mmg bernas dan melucukan..:)

My MiRa said...

ahnye die...ade org wat kan ini untuk die...heheheh

Encik Tikus said...

yeah gua terjah sekrang bro

aNiS tHe BumbleBee said...

ecececeh...blog sahrom interprem kt sini laaa...cayok!cayok! :D

relevan said...

Heh heh! Selalu masuk blog dia ni..pembaca tetap..mana2 yang belum terjah tu..jom terjah..entri2 beliau akan membuat kita jadi pemikir..

sahromnasrudin said...

salam ziarah..trime kasih atas entri khas ini..saya sgt menghargainya dan rasa terharu...sekali lagi trime kasih byk2...semoga persahabatan di alam maya ini akan memperkuatkan ikatan islamiyyah kita...^_^

Mr Lonely said...

nice blog.. have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.blogspot.com .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...

OreO said...

sharinginfoz..

bile nak preview blog gua..

hak hak hak :P

gurau ja..nice info

ProfHariz said...

Wahh... Segmen menarik :)

New Entry ProfHariz
Ehh.. Cinta Dan Harta ? Kebanyakkan Cinta Atas Dasar Harta Kan?

azzey said...

Sharinginfoz: sy pun pnh visit blog dia....:)

kakyong said...

kakyong ade juga sesekala masuk ke blog shahrom ni...

pengisian di blog beliau memang bagus.. bagus utk perbincangan & brainstorming.. ;)

ainhany said...

salam,

Salam ziarah.
Setuju dgn n3 nie segalanya tntng sahrom di blognya.. dia mgg baik dan tak segan2 meninggalkan jejak dan saya mnghargainya.
tahniah sahrom!!