Pages

Tuesday, October 26, 2010

Cikepal dah Kembali

Pagi tadi ada baca entry kat blog ardini mengenai "cik epal update blog". Masih ingat tak lagi entry pada bulan june lepas "blog cikepal dah diprivatekan?" Memang sure ramai yang nak tahu apa kisah terkini cikepal.

So apa lagi kita terjah blog cik epal untuk mengetahu perkembangan dan kisah-kisah menariknya. Jom terjah cikepal.

13 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

yeahhhh! bestnyer cik epal dh kembali :)

velasrizal said...

wah cik epal is back...

Kontroversi Isu Islamic Fashion Show

maslinamansor said...

yer la, dia dh tak private kan blog dia. Tapi kalau tak silap, entry tue entry yang terakhir sebelum blog dia di private kan...

Anyway, welcome back cik epal...!!!

azzey said...

Sharinginfoz: unik nama beliau. cikepal.......:)

relevan said...

Lama menghilang budak ni..

DKosongLapan said...

Moh kite terjahhhh

Kyuubi said...

wah, dah brapa la a ekk dia menghilang?

ardinihumaira said...

kangen bangat sama cik epal comel:)

Ery Farieha said...

sejak bulan 6 kan die private?

fuhh lama gak tu.

nurayunni said...

wah...cik epal dh kembali...

nabil_potter said...

dia sudah mariii :)

ardinihumaira said...

rindu nak baca kisah cik epal dan tempenya :D

miss nina said...

lega juga bila dia tak privatekan blog dia, tenkiu for sharing bro :)