Pages

Sunday, October 24, 2010

Segmen Kenali Blogger: amirah @ A to Z of Us

Jom kali ini segmen kenali blogger bersama amirah @A to Z of Us. Suka dengan nama blog ni, A to Z, maknanya semua berkaitan dengan amirah ada kat sini. Mengikut profile:

" I am no other than a servant of Allah, struggling to be the best companion to a wise-loving other half, a mom to our precious superson Ahmad Raif Idlan, a daughter to two great mothers and a baby sister to my beloved sisters and brothers"

Entry pertama dihasilkan pada 2 June 2010 dengan tajuk "it's a new thing". Kalau ikutkan trend memang terdapat peningkatan dalam jumlah entries yang dihasilkan setiap bulan from 15 pada bulan June dan Oktober sudah 44 entries even belum habis lagi bulan ini.

Siapa cakap wanita tak tahu mengenai sukan. Tengoklah entry amirah berkenaan "Rooney dan United berpisah?" Apa-apa pun berita terbaru Rooney telah menyambung kontrak dengan Man Utd sebanyak 5 tahun lagi.

Tak sah kalau entries amirah tak ada mengenai makanan. Memang cukup sedap ikan bakar malim. Semasa tulis entry ni tertelan air liur pulak tengok nasi dan ikan bakar ni.

Tips pun ada kat sini. Tips pasal apa ya? oooo lupa pulak ianya berkaitan "Tips atasi masalah lupa". Antaranya ialah:
  • Buat senarai pendek
  • Banyakkan rehat dan tidur
  • Relaks dan usah terlalu risau dengan masalah
So nak tahu lebih lanjut mengenai blog A to Z of us, jom kita redah blog amirah.

9 comments:

nur said...

blom sampai lagi blog ni.. harus terjah
ALL IN ONE

relevan said...

Moh..terjah..!

ardinihumaira said...

jum3 ke sana :D

hans said...

jom terjah
hohoho

P/S : Bila Ego Setinggi Langit Memang Akan Jadi Susah Untuk Mengaku Kelemahan Diri

azzey said...

Sharinginfoz; terjah jgn tak terjah!

PinQib said...

nnt sy redah



Latest entry di:
Kisah ikan keli
Serangan tiga penjuru
Happy Bday Bunga

ardinihumaira said...

sharinfoz di tag di sini ---> http://www.ardinihumaira.com/2010/10/makanan-kegemaran.html

:D

amirah said...

hah..!!terkejut saya.dahla lama tak update blog, tetiba dpt tau blog saya direview bro nik..terima kasih byk ye bro nik..sgt2 terharu..blog saya sekadarlah dipinggiran..tiba2 ada blogger sehebat bro nik yg sudi mengreview..terima kasih byk2..terima kasih atas sokongan..

Sharinginfoz said...

amirah: alamak saya punya blog biasa aja, mana ada hebat, masih banyak nak dipelajari