Pages

Thursday, October 7, 2010

Gambar Anak Ahmad Idham, Ahmad Khalif

Nak ucapkan tahniah kepada Ahmad Idham dan keluarga atas kelahiran Ahmad Khalif. Gambar ni ambil kat blog ardinihumaira @ gambar anak ahmad idham | ahmad khalif. Anak idham ni dilahirkan pada 6 Oktober 2010. Memang comel betul ahmad khalif ni kan?

Maybe banyak lagi gambar terkini anak idham ni kat internet kan, bolehlah share ya.

5 comments:

ardinihumaira said...

ramai betul artis dimurahkan rezeki dapat baby bulan syawal ni kan ;) rasa gembira tengok diorang dapat baby ^__^

anyss said...

Salam,
Terima kasih?
tahniah ahmad idham ;)

relevan said...

Kiranya comel macam Ahmad Idham juga..

Sharinginfoz said...

anyss: oppsssss tahniah bukannya terima kasih kan

azzey said...

Sharinginfoz: alhamdulillah.....tahniah buat beliau.....bertambah sorang lg cahaya mata....