Pages

Wednesday, October 27, 2010

Penangan Cik Epal Masih Kuat

Cik epal baru aja kembali di alam blogging ni. Mesti ramai yang rindukan cik epal. Maklumlah sudah lama betul cik epal menghilang tanpa berita.

Tengok nuffnang tadi terkejut juga sebab ada 18 hits yang masuk ke blog sharinginfoz. Tengok kat blog cik epal pada entry "Kenapa cik epal private blog?", rupa-rupanya ada mention mengenai blog sharinginfoz.

Thanks le cik epal, nanti bolehlah prmote my blog ya, memang ramai betul followers cik epal hampir 4,000 orang. Apa-apa pun selamat kembali dan jangan menghilang lagi ya dan thanks for the link.

15 comments:

ken said...

dah balik?

darkbatman said...

haha... dasyat kan UV dia.. ko pun same bro. mantap..hee

mazura said...

patutlah...konfius pasal tengok die senyap jer...

Yatre Hayati said...

dia dah kembali berblogging? wah pasni meloncat2 la dia punya nuffnang..heee

velasrizal said...

org lama dh byk mkn garam

Anonymous said...

cik epal???

budak baru nak up... posting pun mcm budak2...

teringat lagi satu posting dia 'entry lebih pendek';

pendekkkkkk

ape ke bodoh camtu...pastu berderet la manusia komen kelakar la,lawak la, geli la...

Encik Tikus said...

hehehe, like cik epal so much xD

mynuffnang said...

blogger otai kembali

yangbaik said...

wah wah... welcome back..
mesti layan nih... walau tak kenal kena juga berkenalan...

kak ina kl said...

dia memang hebat..

amirah said...

tak pernah jenguk pun blog cik epal.pasni kena jenguk

azzey said...

Sharinginfoz: baru je terjah blog dia td. kagum dgn follower dia yg ramai...

hans said...

owh
ingatkan cik epal dah retired
dah kembali berblog
selamaat kembali cik epal

P/S : Mahu Menonton Filem Crayon

relevan said...

Cik epal memang peramah..

LiFe KaMi said...

ramai peminat dia.. kena jenguk ni..:)