Pages

Tuesday, October 19, 2010

First Time Rekod Lebih 15,000 UV Seminggu

Di samping berblogging, sometimes kena juga cerita pada visitors mengenai data sharinginfoz kan? By the way, minggu lepas blog sharinginfoz telah merekod jumlah pelawat (unique visitors, UV) dalam lingkungan 1,000 to 3,000.

Terima kasih semua kepada yang tak jemu-jemu melawat blog ni. Diharap all of you dapat something terutamanya kepada yang mencari sesuatu, tak kira le keputusan bola sepak ke, mengenai bajeet ke, tips ataupun santai.

So first time dalam sejarah blog ini yang berumur 1 tahun+ telah merekod jumlah UV melebihi 15,000 dengan jumlah pelawat harian lebih 2,000 kecuali pada 14 Oct. Manalah tahu kot-kot, nanti boleh capai lebih 2,000 UV sehari. Mesti ada target yang lebih tinggi kan, kena ada perubahan ke arah yang lebih baik.

Anyway thanks again dan selamat berblogging. Before letak noktah, majoriti yang google adalah mengenai bola sepak @piala malaysia.

27 comments:

DKosongLapan said...

wahhhh...hebat mike encik sharinginfoz....
awok nak cecah sehaghi 200UV pun payah....mike senang2 je sehaghi cecah 1000 UV......... jauh lagiawok nak kejo mike ni....takpe...kejo yop kejo....

sahromnasrudin said...

tahniah!!!!aku doakan cecah 50k seminggu ya...^_^

MR. MIND said...

congrat bro, moga lbh sukses lps ni

My MiRa said...

ishk3...UV..UV....

amirah said...

tinggi tu visitors..keep it up and don't stop hunting..hihi

icee-yah said...

hi..lame tak sinhhah blog sharinginfoz:)

Carl Samsudin said...

hebat lah sharing info!! kudos!

Zuewairy said...

tahniah!!!!!! banyak tuh

DaHLia said...

tahniah!! :D
blog ni memang fulll info :D

JAI said...

Perghh..hebat bro..keep it up

Kalamhati said...

tahniah!..fuuh pembakar semangat ni..=)

eyriqazz said...

Congratz bro..makin mantap skang ni..teruskan perjuangan...

Yatre Hayati said...

wa banyaknya...kita paling banyak sehari 50 org jer...cayalah !!

a n a s t a s y e a said...

Dahsyat tul .. bak la sini sikit =)

Zairie Husin said...

mantap bro.. hehe

zairie recently posted:
shout award 2010

relevan said...

Bravo bro..!

ardinihumaira said...

wow... tahniah tau :) dni nak cuba jugak.. doakan dni!

J.M.R said...

mak aii..byk yg google psl bola ek..

kakyong said...

wah... tahniah..
hmm.. kakyong kalo nak capai thp ni kena 15x kerja keras... huhuu.. ntah bila lah...

Sharinginfoz said...

dear all: thanks for your support and wishes

D08: tak apa yang penting slow and steady kan

icee-yah: selamat kembali

ardinihumaira: semoga boleh, insyaAllah

JMR: memang tengah hot bola, be it piala malaysia, liga inggeris or champions league, tak larat nak folow liga lain

hazman aka species1980 said...

whoaa.... makin kencang trafik skang yea.... dah makin ramai followers nie.... ;-p

kisahsensasi said...

pencapaian yang amat membanggakan.... confirm lebih bersemangat nak update blog kan....

azzey said...

Sharinginfoz: mmg ramai! tahniah!

feyus said...

BAnyaknya... TAhniah kepada empunya blog. Teruskan perjuangan anda. ni mesti dpt byk cek nie.:)
Kod rahsia Handset anda..

ken said...

wow.. banyaknya visitors! :)

Cikgu Den said...

fuhhh...banyaknya.cayalah bro

Blog KISAH KELAKAR said...

awesome.........