Pages

Saturday, October 9, 2010

Minta Maaf Pasal Piala Malaysia

First of all minta maaf le pada mereka yang google nak cari piala malaysia. Keputusan piala malaysia hari rabu lepas, 6 Oktober 2010 saya tak update sebab ada kerja so insyaAllah esok ada last game untuk peringkat kumpulan then saya update.

Tengok kat atas tu mereka yang google or yahoo, hampir seratus hits masuk as at kul 10.00 malam (Jumaat).

Anyway, just nak share, even kita tak tulis entry pun, ada lagi masuk melalui google. So kita sama-sama le belajar SEO ya. So esok jangan lupa tengok piala malaysia.

7 comments:

ENCIK TIKUS said...

bola. gua suka main bola.

ardinihumaira said...

;) bestnya kalau dni reti bab SEO ni..

relevan said...

Pahang pahang!

sahromnasrudin said...

selangor dah layak..huhuhuhuh syoknya

Firdaus Hypro said...

Selangor Unbeatable! hehehe

hamzah ian said...

nak tanya pasal blogging ni.. blh tlg tak?

email & facebook

hamzahian@gmail.com

Sharinginfoz said...

hamzah ian: dah e-mail