Pages

Thursday, October 28, 2010

Antivirus Kaspersky Internet Security 2011: RM30 untuk Satu User

Hari tu saya ada beli Antivirus Kaspersky Internet Security 2011 (KIS 2011) untuk 3 lesen for RM105 kat Plaza Low Yat.

Since saya dah guna untuk 2 PC ada satu lagi, kalau sesiapa yang berminat untuk beli boleh hubungi saya, niksuhaimi77@gmail.com untuk KIS 2011 for setahun.

By the way, harga pasaran untuk satu PC ialah RM99 dan saya bercadang untuk menjualnya pada harga RM30 (saya akan hantar activation key melalui e-mail untuk activate KIS 2011).

Boleh baca entry mengenai "kaspersky internet security 2010" oleh eyriqazz.

14 comments:

eelobor said...

wah menarik tuh bro. saya lak guna avira yang free jer. dwld kat internet. apa beza yg free & lesen yer? boleh buat tajuk entri lagi tuh. hihihihi

alin said...

salam tuan rumah...saya dah emel tuan...

J.M.R said...

alah, aku nyer antivirus tak expired lg..kn tggu la luh..

Kalamhati said...

waah murah tu..

Sharinginfoz said...

eelobor: alamak tak tahu sangat le, secara ringkasnya, yang lesen ni ianya menyeluruh dan kekadang yang free ni ada iklan sekali

alin: thanks, kejapnya ada response, dah reply your e-mail

JMR: hmmmm saya punya esok expired so baru aja update, belinya last week lagi

ardinihumaira said...

wah serius murah sebab nak beli tu biasanya 90++... :) beruntung alin!

Faizal@PeJAY said...

nak mcm mna

Lagenda said...

Aduhhhhhhhh...ibu kelewatan ya bapak?? Adehhh. Udah ada yg punya ya

darkbatman said...

murah gak ne bro. tp ak xgune dh kaspersky..hr 2 ak beli rm100 tp xleh detect virus.keciwa weh.hoho

PinQib said...

wahh murah gilerrr

sahromnasrudin said...

org kampong cam aku..tak mampu huhuhuhu

relevan said...

Ini Jacky Chan tu ke?..

azzey said...

Sharinginfoz: sy pun guna kapersky juga..ada 2 bln lagi tu......

My MiRa said...

mira rasa lucu kalau ada orang yang bercinta melalui internet.sebab bagi mira semua tu karut hehe